Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:25 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 18:25

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση και συλλαλητήριο (Τετ 17- Πεμ 18/5/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση – κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου σε απεργιακή συγκέντρωση και συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοκρατίας την Τετάρτη 17 Μαΐου και την Πέμπτη 18 Μαΐου αντίστοιχα:

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.  καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 17 Μάη σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε τόπο κατοικίας και να δώσουν αγωνιστικό μαχητικό παρών:

  • Την Τετάρτη 17 Μάη  και ώρα 10:00 π.μ. στην απεργιακή συγκέντρωση    στην κεντρική πλατεία  στο Αγρίνιο  .
  • Την Πέμπτη 18 Μάη ώρα 7:30 μ.μ.  στο συλλαλητήριο  στην κεντρική πλατεία  στο Αγρίνιο  για να εκφράσουμε  την αντίθεσή μας  στη νέα ληστεία  και την κοροϊδία  κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ε.Ε. και συνολικά  ενάντια στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική  που από κοινού  σχεδιάζουν  και εφαρμόζουν  κυβέρνηση- κουαρτέτο – κεφάλαιο

Εμπρός λαέ – ξεσηκωμός

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ- ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Την Πέμπτη 11 Μαΐου συνάντηση των σωματείων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου για την οργάνωση της απεργίας και του συλλαλητηρίου:

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Α. καλεί τους αντιπροσώπους  και τα Δ.Σ. των σωματείων της δύναμής του  σε σύσκεψη την Πέμπτη 11 Μάη  και ώρα 7:00 μ.μ.  στο Ε.ΚΑ.   για την οργάνωση  και την επιτυχία  της απεργίας  στις 17 Μάη  και του συλλαλητηρίου  στις 18 Μάη .

Καλεί επίσης  όλα τα σωματεία  και συλλόγους  του δημοσίου , των ΕΒΕ , των αγροτών, της νεολαίας  να πάρουν μέρος  στη σύσκεψη  για τον καλύτερο  συντονισμό της δράσης μας .

Για να δώσουμε ενιαία απάντηση  η εργατική τάξη  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  στην ενιαία επίθεση  που δεχόμαστε από την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, κουαρτέτο, κεφάλαιο  με τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Διαβάστηκε 1516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.