Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:48 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 18:22

Σύσκεψη αγροτών στην Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και η Πρωτοβουλία Αγροτών του Δήμου Αμφιλοχίας αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί «πλατιά σύσκεψη», την Κυριακή 14 Μάη, ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αμφιλοχίας με θέματα:
• Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες & κτηνοτρόφοι της περιοχής
• Τη δημιουργία Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου στην περιοχή της Αμφιλοχίας
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τα οξυμένα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών που οδηγούν στο ξεκλήρισμα επιβάλλουν τη δημιουργία αγροτικού συλλόγου στην περιοχή της Αμφιλοχίας που θα εκφράζει συλλογικά τα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτροφών. Θα παίρνει αγωνιστικές αποφάσεις, θα διεκδικεί να λυθούν τα οξυμένα προβλήματά τους». Ως προβλήματα αναφέρονται :
 Το μεγάλο κόστος παραγωγής
 Οι χαμηλές τιμές στα αγροτικά προϊόντα, πρόσφατο παράδειγμα η μείωση στο γάλα που επέβαλαν οι γαλακτοβιομήχανοι από 5 έως 10 λεπτά
 Οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές
 Το πετσόκομμα των συντάξεων
 Οι δυσβάστακτοι φόροι και συνολικότερα η αντιαγροτική πολιτική

Διαβάστηκε 1101 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.