Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:47 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 23:58

Εδώ... κολλάμε: 10 Ελληνίδες με απαράμιλλο ερωτισμό και αισθησιακή φωνή (φωτό, βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν πέρασες φάση εφηβείας κάπου στην δεκαετία του ’90 και στις αρχές της νέας χιλιετίας, τότε θα έζησες έντονα τη φάση με τα ροζ τηλέφωνα. Ποιο ήταν το απαραίτητο για να πετύχει η δουλειά;

Να υπάρχει μια φωνή που μπορεί να σου προκαλέσει σφοδρές αναταράξεις στην φαντασία. Δε σε ένοιαζε ακόμα κι αν στην άλλη γραμμή ήταν μια 50αρα του ΟΓΑ. Αλλά και εντελώς φροϋδικά να το δεις. Η λίμπιντο φιτιλιάζει από συγκεκριμένα ερεθίσματα. Μια σέξι φωνή είναι το τοπ. Αν δηλαδή υπήρχε μια βαθμολόγηση, η φωνή θα έπαιρνε 10άρι.

Σκέψου το άλλο. Να έχει μπροστά σου μια υπέρμετρα όμορφη γυναίκα και το μυαλό σου να έχει χτίσει ένα πακέτο.

Και ξαφνικά, εκεί που έχεις απορροφηθεί στην ιδέα, να ακουστεί μια τσιριχτή φωνή. Από το πουθενά πετάγονται στο κεφάλι σου η θεία σου η Πίτσα, η μάνα σου τα καλοκαίρια στην παραλία που σε έβλεπε να βουτάς, η θρησκευτικού σου και πολλές άσχημες ηχητικές εικόνες. Με την 11αδα που ακολουθεί, δε θα σε νοιάξει τίποτα. Θα ακούς και θα υποτάσσεσαι.

Αφροδίτη Σημίτη

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται. Την Αφροδίτη την αγαπήσαμε από τη φωνή της. Όταν είδαμε και αυτό το γαλλικό αγοροκόριτσο στυλάκι που είχε στις αρχές, δε γινόταν παρά να προβούμε σε υπερβολές. Ήχος ξυπνητηριού, υπνοθεραπεία κ.α. με τη φωνή της.

Ειρήνη Μπαλτά

Αν την είχες ξεχάσει, ο Menta 88 φρόντισε να σου επαναφέρει θύμησες. Κάθε μεσημέρι στις 13:00 βάζεις το ραδιόφωνο ό,τι κι αν κάνεις. Ακούς την Ειρήνη, που στο παρελθόν έχει σαγηνεύσει με ρόλους της στην 10η Εντολή, τον Κόκκινο Κύκλο, και η φαντασία οργιάζει.

Ράνια Κωστάκη

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που θα δεις ωραία εμφάνιση, σούπερ σέξι φωνή, όμως θα επέλθει «μείωση» από το attitude της. Νιαουρίζει, έχει ένα «κάνω τσιχλόφουσκα και βάφω ροζ το νύχι μου» στυλάκι.

Σε πολλούς άντρες κάτι τέτοιο λειτουργεί ξενέρωτα. Αλλά η φωνή έρχεται να το μπαλαντσάρει.

Έλλη Κοκκίνου

20 χρόνια τώρα φούρνους έχει ψήσει. Μόνο που δεν είναι φούρνοι, αλλά ψάρι. Στα χείλη. Στο αρσενικό άπαν σύμπαν. Από την Κυριακή θα έχεις την δυνατότητα να την ακούς περισσότερο, ελέω Your Face Sounds Familiar.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν το Survivor μόνο για να την ακούνε τα λέει όλα. Από τις αρκετά μπάσες γυναικείες φωνές, με μια σεξουαλική βραχνάδα σε ορισμένες εκφάνσεις της.

Ελένη Φουρέιρα

Δεν είναι αυτό που λέμε «γρέζι», δεν έχει δηλαδή το τόσο βαρύ στη φωνή της. Όμως όταν καταφέρει να συνδυαστεί με τις εκφράσεις του προσώπου και δη τα χείλη της, τότε ανεβαίνει κατηγορία.

Ευαγγελία Αραβανή

Αυτή η αυστηρότητα και η «απροσιτότητα» που βγάζει στο βλέμμα, αποτυπώνονται και στο άκουσμα της. Και σκέψου ότι τηλεοπτικά την παραποιεί και της δίνει μια νότα γλυκύτητας. Αν μιλήσεις μαζί της θα καταλάβεις το εύρος. Κι όμως είναι αυτή η αψάδα που σου γυρίζει τα μηνίγγια.

Εύα Θεοτοκάτου

Την μάθαμε στο Mad. Αυτό το γλυκό, μελαχρινό πρόσωπο συνοδεύεται από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο των φωνών.

Λυδία Παπαϊωάννου

Εδώ έχουμε μεγάλο έρωτα. Φωνή που πηγαίνει σβηστά για τα ημιτελικά του Τσου Λου στην χειρότερη. Κάθε πρωί στους 89.2 η Λυδία φτιάχνει ακόμα και την πιο χάλια διάθεση. Ακούς το πως μιλάει, ακούς και το πόσο ωραία χρησιμοποιεί τις λέξεις της και στρώνεις. Ω ναι, η Λυδία είναι το Bisolvon της ακοής.

Γιολάντα Διαμάντη

All time classic η Γιολάντα. Στα ντουζένια της έπαιζε μεγάλη μπάλα. Έβλεπες τις γυμνές φωτογραφίσεις, αλλά κάτι σου έλειπε από το κάδρο. Κάτι που θα γινόταν κερασάκι στην τούρτα. Ήρθαν μετά τα ερτζιανά και ολοκλήρωσαν το παζλ.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Λίστα για sex appeal χωρίς την Όλγα Κεφαλογιάννη δεν υφίσταται. Λίστα για τα μάτια; Στις πρώτες θέσεις. Λίστα για το ζουμερό σώμα; Στην 3άδα. Για το συνολικό πακέτο; Πάλι στα ψηλά.

Ε, δε γινόταν να λείπει από τις σέξι φωνές. Αν την παρατηρήσεις, το στόμα της παίρνει ένα περίεργα όμορφο σχήμα καθώς εκφέρει λόγο.

Πηγή: menshouse.gr

 

Διαβάστηκε 8704 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 00:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.