Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 23:32

«Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 19 Απριλίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Πατάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Πατάκη, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του Δημήτρη Μπουραντά «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω».

Εννέα χρόνια μετά το best-seller Όλα σού τα ‘μαθα, μα ξέχασα μια λέξη, ο συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς επιστρέφει με τη συναρπαστική συνέχεια! Μέσα από το νέο του αυτό μυθιστόρημα, ξαναεπισκεπτόμαστε τον Νίκο Αλεξίου και ακολουθούμε την πορεία του μετά από τα γεγονότα του Όλα σού τα ‘μαθα, μα ξέχασα μια λέξη. Βιώνουμε κι εμείς μαζί του τις απογοητεύσεις, τις επιτυχίες και τα μαθήματα ζωής που λαμβάνει στον δρόμο για τη σωστή διαχείρηση της ευτυχίας, ελπίζοντας, όπως πάντα, να βρούμε το μυστικό και να δώσουμε ζωή στα χρόνια μας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω

«Όπως και το πρώτο μου μυθιστόρημα, το Όλα σού τα ‘μαθα, μα ξέχασα μια λέξη, έτσι και τούτη η συνέχειά του θα ήθελα να αποτελέσει έναν καθρέφτη για να δούμε πιο ξεκάθαρα τον εαυτό μας και τους θεμελιώδεις κοινωνικούς ρόλους που έχουμε ως σύντροφοι, γονείς, εργαζόμενοι και πολίτες. Να μας δώσει ιδέες (έστω και μία ιδέα!) για να κάνουμε σωστές επιλογές και να ζήσουμε όσο γίνεται καλύτερα και πιο πλούσια τη μία και μικρής διάρκειας ζωή μας σε μια κοινωνία συνοχής και ευημερίας, σε μια πατρίδα που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας. Για να δώσουμε δηλαδή ζωή στα χρόνια μας. Εύχομαι ολόψυχα να συμβεί σε σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε». – Δ. Μ.

«Ήθος, πάθος και λόγος για μια πατρίδα που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας». Νίκος Κουτσιανάς, ιδρυτής APIVITA & APIGEA

«Ένα συναρπαστικό μαθησιακό ταξίδι στην υπαρξιακή, συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη». Δήμητρα Ιορδάνογλου, επίκουρη καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου

«Καθρέφτης και πυξίδα για συντρόφους, γονείς, παιδιά, δασκάλους και πολίτες». Κατερίνα Ζηρίδη, πρόεδρος Εκπαιδευτηρίων Νέας Γενιάς Ζηρίδη

«Η λέξη που μας δίνει εκφράζει τη ρήση του Αντρέ Μπρετόν: “Μία λέξη και όλα σώζονται, μία λέξη και όλα χάνονται”».
Σπυριδούλα Βαρλοκώστα, καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

«Τα πιο εμπνευσμένα και χρήσιμα μαθήματα που έχω πάρει μέχρι τώρα».
Μαριλένα Χρυσανθακοπούλου, φοιτήτρια Νομικής, 1ο βραβείο SKADDEN

Διαβάστηκε 2818 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.