Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 18:55

Ο Αιτωλοακαρνάνας που τράβηξε τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απέσπασε τον θαυμασμό και τα βλέμματα όλων των θεατών και έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ στην Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο. O λόγος για τον υπερήφανο καβαλάρη των παρελάσεων τα τελευταία χρόνια που περιδιαβαίνει έφιππος την 5η λεωφόρο, τον Γιάννη Νικολόπουλο από τον Διπλάτανο του Δήμου Θέρμου .

Ο Γιάννης Νικολόπουλος, εκτός των άλλων, είναι ο πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων της Νέας Υόρκης

koi-aitoloakarnanes-amerikis

Με αυτή την αφορμή ας αναφέρουμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων της Νέας Υόρκης: Πρόεδρος ο Γιάννης Νικολόπουλος από Διπλατανο Ορεινό Θέρμου, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Σερέτης από Ελευθέριανη Ορεινης Ναυπακτίας, Γενικός Γραμματέας ο Γιάννης Καλτσάς από Περίστα Ορεινης Ναυπακτίας, μέλη οι Λεωνίδας Λόης από Ανω Χώρα Ναυπακτίας, Αθανάσιος Βήττας από Ελατού Ναυπακτίας, Ιωάννης Τσουκαλάς από Ανω Χώρα Ορεινης Ναυπακτίας, Αθανάσιος Σκουφής από Πλάτανο Ορεινής Ναυπακτίας και Βασίλης Γκουρνέλος από Διπλάτανο Θέρμου.

Φωτογραφίαι με φόντο τον Θερμιώτη Καβαλάρη .Ανάμεσα τους  η πρόεδρος του Συλλόγου Πλατανιωτών Αμερικής Γεωργία Τσούνη -Πουγιουκλίδη  καί η Ιωάννα Μπακατσιά από την Δορβιτσά Ναυπακτίας δραστήριο μέλος του Συλλόγου Θυγατέρων της Ρούμελης

Φωτογραφία με φόντο τον Θερμιώτη Καβαλάρη .Ανάμεσα τους η πρόεδρος του Συλλόγου Πλατανιωτών Αμερικής Γεωργία Τσούνη -Πουγιουκλίδη καί η Ιωάννα Μπακατσιά από την Δορβιτσά Ναυπακτίας δραστήριο μέλος του Συλλόγου Θυγατέρων της Ρούμελης

http://www.e-nafpaktia.gr

 

Διαβάστηκε 3278 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 21:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.