Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 18:01

Κάθετη σύνδεση Αγρινίου με Ιονία από Οζερό «λέει» το Google Earth

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για πολύ καιρό απασχόλησε και θα απασχολεί η κάθετη σύνδεση του Αγρινίου και την Ιόνια Οδό. Υπάρχουν οι φωνές που δεν πιστεύουν στην αναγκαιότητα χάραξης νέου δρόμου, αλλά στην βελτίωση των υπάρχουσων. Βέβαια από νότια το Χαλίκι απέχει 22 χιλιόμετρα. Άλλα 20 απέχει και ο Κουβαράς.

Το Google Earth βέβαια δείχνει στην απόλυτη ευθεία από τη σημερινή Ιονία 13 περίπου χιλιόμετρα από το σημείο της Ιονίας διέρχεται από τον Οζερό όπως δείχνει στην παραπάνω εικόνα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατασκευή γέφυρας στον Αχελώο. Η ευθεία αυτή θα διέρχεται νοητά έστω πίσω από το στάδιο και θα φτάνει στα φανάρια του Αγίου Κωνσταντίνου.

Εκτός των άλλων, ο Οζερός είναι κάπου στην μέση και επιβαρύνει το ίδιο σε χιλιόμετρο τους διερχόμενους οδηγούς τόσο από Μεσολόγγι όσο και από Κουβαρά. Άρα καλύπτει βορρά και νότο και «τέμνει» τον κύκλο περίπου στη μέση.

Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με το Google Earth. Aν πιάσουν δουλειά οι μηχανικοί ( που ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα είναι σύντομα), αυτοί θα έχουν και τον τελευταίο λόγο…

Λ.Υ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2578 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.