Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 17:59

«Παγωμένη γη» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται μετά το τέλος του διαγωνισμού για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Κλειδάριθμος, θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο του STEINAR BRAGI “ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ”

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ
Μετάφραση: Ρένα Χατχούτ

image description

Ένα ασυνήθιστο μυθιστόρημα τρόμου που θα σας συναρπάσει!

Μια παρέα τεσσάρων νέων, όλοι τους θύματα της οικονομικής κρίσης, πηγαίνει εκδρομή στην ενδοχώρα της Ισλανδίας. Όταν χάνονται σε μια ξαφνική ομίχλη και το τζιπ τους πέφτει πάνω σ’ ένα ερημικό σπίτι, βρίσκονται παγιδευμένοι σ’ έναν εφιαλτικό κόσμο.
Η παράξενη συμπεριφορά των ηλικιωμένων ιδιοκτητών του σπιτιού, ένα μυστικό δωμάτιο, μια μυστηριώδης φωτογραφία, ένα χωριό γεμάτο σκόρπια κόκαλα, και το γεγονός ότι κάθε φορά που προσπαθούν να φύγουν έρχονται αντιμέτωποι με κάποιο εμπόδιο, κάνουν τους τέσσερις φίλους –και μαζί τους τον αναγνώστη– να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τη φαντασία από την πραγματικότητα.
Ιστορία τρόμου; Ψυχολογικό θρίλερ με λαογραφικά στοιχεία και αιχμές για τα αποτελέσματα της κρίσης στην Ισλανδία;
Μάλλον ένας συνδυασμός τους, ο οποίος μας χαρίζει ένα μοναδικό μυθιστόρημα ακολουθώντας τη μεγάλη παράδοση του Στίβεν Κινγκ και του Λάβκραφτ, αλλά και της αστυνομικής λογοτεχνίας που ανθίζει τα τελευταία χρόνια στον παγωμένο Βορρά της Ευρώπης.

Διαβάστηκε 2801 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.