Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 18:37

Νίκος Δελιδάκης - Πες Μου - Dusty Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νίκος Δελιδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει μέχρι σήμερα. Από την παιδική ηλικία ακόμα άρχισε να δείχνει την έφεση του στην μουσική, στην οποία αυτοδίδακτος, συνεχώς εξελίσσει μέχρι και σήμερα!

Έχει στο ενεργητικό του ήδη 2 παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές και φέτος επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι από την Dusty Records.
“ΠΕΣ ΜΟΥ” ...σε μουσική του ίδιου και σε στίχους Γιάννη Θεοδωράκη!

Ακούστε το στο YouTube...

youtube tv

Πατήστε στο παρακάτω πλαίσιο για να κατεβάσετε το Full Press Kit

press kit download
13b2 2017 new WHITE
 

Για να κατεβάσετε το Full Press Kit πατάτε πάνω στο πλαίσιο. Θα σας ανοίξει την κεντρική σελίδα του DropBox.com. Πατάτε πάνω στο πλαίσιο που λέει “download”, αυτομάτως θα αποθηκεύσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.
To download the "Press Kit" click over the box. You will be redirect to DropBox.com - Click on "download” and the Press Kit will be downloaded automatically.

Dusty Records is a company of Dusty Entertainment Group. All songs are exclusively distributed by Dusty Records.
Unauthorized duplication is a violation of applicable laws. The promo material included in this mail is accessible and can be used for promotional reasons by the Media.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook foursquare google_plus linkedin reverbnation soundcloud twitter vimeo 
1px

 

Διαβάστηκε 2198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.