Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:14 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 20:20

Πωλίνα & Γιάννης ΜωραΪτης ξανά μαζί στο Shamone

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Sundays 90’s live: Η Πωλίνα και ο Γιάννης Μωραϊτης στο Shamone Στο Shamone τις Κυριακές του Μαρτίου, ο χρόνος γυρνάει δυο δεκαετίες πίσω. Τα αγαπημέ

1b
Sundays 90’s live:
Η Πωλίνα και ο Γιάννης Μωραϊτης στο Shamone

Στο Shamone τις Κυριακές του Μαρτίου, ο χρόνος γυρνάει δυο δεκαετίες πίσω. Τα αγαπημένα 90’s, εποχή δόξας της ελληνικής pop, έχουν την τιμητική τους.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου η Πωλίνα, γνωστή στο κοινό του Shamone τόσο από τα πετυχημένα live της όσο και από τις συμμετοχές της στις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συνεχίζει το κύκλο των «Sundays 90’s live». Από δίπλα της δεν θα μπορούσε να λείψει ο Γιάννης Μωραϊτης και ο Δημήτρης Κικλης.

Info:
Shamone
Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
Έναρξη:22.00
Εισιτήριο: 12€ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947204020
***
Ακούστε τα τελευταία singles, Avana της Πωλίνας και το Αιωνιότητα του Γιάννη Μωραϊτη που έχουν κυκλοφορήσει από την Dusty Records.
Polina - Avana  Digital single cover  Logo
Giannis Moraitis - Eoniotita Digital Single Cover 2016
***
13b2 2017 new
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook foursquare google_plus linkedin reverbnation soundcloud twitter vimeo youtube
1px
Διαβάστηκε 1959 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.