Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:39 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 01:25

Ετοιμάζει το πρώτο του video clip ο Καλυβιώτης Ανδρέας Δρακόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Kαλυβιώτης τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος ετοιμάζει το πρώτο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Κανένας άλλος”,  το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως και αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη στην καριέρα του νεαρού καλλιτέχνη μετά από χρόνια συνεχούς και επιτυχούς παρουσίας του στη μουσική και τις πίστες.

Ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Μητσόπουλος γράφει συγκεκριμένα στην εφημερίδα “Αληθινές Ειδήσεις” για τα γυρίσματα που έγιναν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας:

Τη μοιραία γυναίκα που αναστατώνει τη ζωή του Ανδρέα Δρακόπουλου υποδύεται η Βίκυ Κάβουρα στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Κανένας άλλος” στα γυρίσματα που έγιναν πρόσφατα.Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ανδρέα Τσουράπα, η σέξι ηθοποιός κάνει δύσκολη τη ζωή του νεαρού τραγουδιστή.

Αν το επώνυμό του σας θυμίζει κάτι, είναι επειδή πρόκειται για τον μικρό αδερφό της Φανής Δρακοπούλου.

Σύμφωνα με το σενάριο, το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του και με φόντο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας ο τραγουδιστής προσπαθεί να τη σώσει.Οι δυο τους πέρασαν πολλές ώρες μαζί στην Πλάκα και στου Ψυρρή και παρά το τσουχτερό κρύο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την οπτικοποίηση του τραγουδιού.

«Άν και ήταν το πρώτο μου βίντεο κλιπ, η Βίκυ με βοήθησε να νοιώσω αμέσως άνετα και πολύ όμορφα. Ρίξαμε πολύ γέλιο αυτές τις 17 ώρες που διήρκεσαν τα γυρίσματα. Τη θέλω και στο επόμενο βίντεο κλιπ μου!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Δρακόπουλος. Ανάμεσα σε άλλα, η εντυπωσιακή Βίκυ κρατά βασικό ρόλο στην “Αρένα”, τη νέα δραματική σειρά του Star, που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Αρβανίτης και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Κείμενο: Οδυσσέας Μητσόπουλος, εφημερίδα«Ειδήσεις»

Φωτογραφίες: Μιχάλης Τουρατζίδης-PickCodes Productions

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 3315 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία