Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:13 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 17:57

Όταν το Αγρίνιο τιμούσε τον Μιχάλη Κούση πριν δεκαετίες (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αγρίνιο κινείται στους ρυθμούς του 10ου Ημιμαραθώνιου που διεξάγεται αύριο. Η πόλη τιμά με τον αγώνα αυτό τη μνήμη του κορυφαίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων και μεγαλύτερου σύγχρονο μαραθωνοδρόμου Αγρινιώτη Πρωταθλητή Μιχάλη Κούση. Σήμερα, παραμονή, θα λάβει χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο η Γιορτή του Αθλητή.

Με αφορμή τον αγώνα η Γυμναστική Εταιρεία , αθλητής της οποίας ήταν ο Μιχάλης Κούσης, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο facebook εικόνες που ίσως δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για εκδήλωση της στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 σε κέντρο της πόλης με τιμώμενο πρόσωπο τον Μιχάλη Κούση. Παρών στην εκδήλωση και ο  Ούγγρος προπονητής τότε του Μιχάλη Κούση. Δήμαρχος ο Στέλιος Τσιτσιμελής και πρόεδρος της ΓΕΑ ο Νίκος Γράψας.


1

2

3

4

5

6

7

8

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 2140 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.