Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 19:48

Η Πηγή Λυκούδη και ο Θανάσης Σάλτας παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση της νέας επιτυχημένης δισκογραφικής δουλειάς της συνθέτριας Πηγής Λυκούδη και του ποιητή Θανάση Σάλτα με τίτλο «Τα Πάθη της Αγάπης», η οποία  εμπεριέχει τα 13 τραγούδια από το ομώνυμο θεατρικό έργο. Τα θεατρικά κείμενα και τους στίχους υπογράφει ο Θανάσης Σάλτας και τη μουσική η Πηγή Λυκούδη.

 Η παρουσίαση  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 21:00 στη μουσική σκηνή Ξέφωτο, (Λαδάδικα, Λυκούργου 5)

Την εκδήλωση προλογίζουν ο γνωστός στιχουργός Φίλιππος Γράψας, η Δρ. Μαρία Χατζηαποστόλου (επιστημονική συνεργάτης της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης) και ο Αστέριος Πελτέκης (ηθοποιός /σκηνοθέτης, Κ.Θ.Β.Ε)

Οι δυο δημιουργοί θα παρουσιάσουν ζωντανά τα 13 τραγούδια του cd και αποσπάσματα του έργου με τη μορφή θεατρικού αναλογίου.  

Τα τραγούδια ερμηνεύουν 3 αισθαντικοί ερμηνευτές της νέας γενιάς η Γεωργία Αγγέλου, ο Δημήτρης Ερατεινός και ο Νίκος Καρακαλπάκης. Στο πιάνο η συνθέτις και στην κιθάρα-μαντολίνο η Αρετή Κοκκίνου. Στο cd συμμετέχει η ηθοποιός Ελένη Ερήμου η οποία με την απαγγελία της σφραγίζει τα νοήματα του έργου.

Τα Πάθη της Αγάπης, ως μουσικοθεατρικό έργο έχουν παρουσιαστεί με επιτυχία στην Αθήνα και στη Σμύρνη, τα τραγούδια τους έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ενώ άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών έχουν τονίσει την μουσική και ποιητική αξία τους.

Το cd  κυκλοφορεί από την Fm Records  και είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία  (Ιανός, Public, Music Corner κλπ) και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFzQGU8vm00&list=PLUqS-WnewnV11JozbEGru0Pkb8aK3pf61&index=12

sintelestes ta pathi tis agapis

Διαβάστηκε 2135 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.