Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 23:07

Μέλος της EASPD το εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» έγινε επίσημο μέλος της EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities), Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φορέων που παρέχουν Υπηρεσίες για Άτομα με Αναπηρίες).
Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» εδώ και 8 χρόνια αποτελεί μέλος της EPR (Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για θέματα Αποκατάστασης) και έχει πιστοποιηθεί με το EQUASS Excellence, την διάκριση Άριστης Πρακτικής όσον αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών για άτομα με αναπηρίες.
Ωστόσο το Εργαστήρι στα πλαίσια των ενεργειών του για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες έγινε τον Μάιο του 2015 επίσημο μέλος και σε έναν δεύτερο ευρωπαϊκό φορέα, τον EASPD.
Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Φορέων που παρέχουν Υπηρεσίες για Άτομα με Αναπηρίες (EASPD), με έδρα στις Βρυξέλλες, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον τομέα της αναπηρίας και αντιπροσωπεύει πάνω από 10.000 οργανισμούς παροχής κοινωνικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο κύριος στόχος του EASPD είναι η προώθηση ίσων ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρίες μέσω αποτελεσματικών και υψηλής ποιότητας συστημάτων παροχής υπηρεσιών.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1728 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.