Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 19:27

«Έλλη, η εγγονή του Αιόλου» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Πνοή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Πνοή, θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο «Έλλη, η εγγονή του Αιόλου» της Αλεξάνδρας Κουρκούδιαλου

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

“Έλλη, η εγγονή του Αιόλου”

H συγγραφέας Αλεξάνδρα Κουρκούδιαλου λέει για το βιβλίο:
«Στην ακμή της ζωής μου και με το φορτίο μιας ζωής “γεμάτης”, το βιβλίο μου “Έλλη, η εγγονή του Αιόλου” είναι το πρώτο μου ολοκληρωμένο μυθιστόρημα. Ένα βιβλίο που έχει δυο μέρη με 13 χρόνια διαφορά. Θα το δει κανείς στον τρόπο γραφής, θα το διαπιστώσει κανείς στην ωριμότητα των αποφάσεων. Δεν υπήρχε λόγος να βιαστώ… Η απόλαυση του να γράφω, με έκανε να μην θέλω να τελειώσω ποτέ αυτή την ιστορία. Tώρα έχω δυο όνειρα ακόμα για την Έλλη, την εγγονή του Αιόλου, το βιβλίο μου: Την πολυπόθητη ελπίδα μου να το διαβάσετε με μια ανάσα… και τον ακριβό μου στόχο: να μην το ξεχάσετε ποτέ…»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Αλεξάνδρα Κουρκούδιαλου γεννήθηκε τον Απρίλη του 1975 στο εξωτερικό. Μεγάλωσε διαβάζοντας τα στιχάκια της γιαγιάς της, της Αλεξάνδρας της Σμυρνιάς, πίσω από τις φωτογραφίες των ξενιτεμένων της παιδιών, αχνά από τον καιρό που διαβρώνει τα πάντα εκτός από τις μνήμες… Επαναπατρίστηκε κάνοντας μια στάση στο Παρίσι.
Αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκιδική και σπούδασε Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις. Μελέτησε ξένες γλώσσες και παράλληλα έγραφε ασταμάτητα, ποιήματα και διηγήματα που δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.
Το βιβλίο «Έλλη, η εγγονή του Αιόλου» είναι το πρώτο της ολοκληρωμένο μυθιστόρημα.

Διαβάστηκε 2549 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.