Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:14 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 21:04

Νέο Digital Single - Βασίλης Ανεμογιός - Φως μου ήλιε μου εσύ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βασίλης Ανεμογιός μετά τις προηγούμενες κυκλοφορίες του που κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, με αρκετές συνεντεύξεις – παρουσιάσεις αλλά και διαδικτυακά με πολλές χιλιάδες views στο YouTube, συνεχίζει την συνεργασία του με την InSideOut music web promotion και επιστρέφει δυναμικά με το νέο του Digital Single «Φως μου ήλιε μου εσύ» σε στίχους του Ανδρέα Κίκα και μουσική του Ανδρέα Κίκα και του ιδίου, παρασέρνοντας μας με θετική ενέργεια στους έντονους χορευτικούς του ρυθμούς.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Βασίλης Ανεμογιός γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στη Καισαριανή και κατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική σε ηλικία 10 ετών, κάνοντας μαθήματα κιθάρας & μουσικής για 7 χρόνια, με δάσκαλο το μέλος του TRIOGRECOΤώνη Άγα, για 1 χρόνο με το μαέστρο & πιανίστα Μιχάλη Αρχοντίδη και 1 χρόνο με το πιανίστα Ανδρέα Ρηγόπουλο. Επίσης πήρε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας για 3 χρόνια με δασκάλες τη σοπράνο Νίνα Καλούτσα, τη τζαζίστα Αγγελική Μπαζίγου και τη Λία Βίσση.

Από το 1999΄μέχρι σήμερα, ασχολείται με την ενορχήστρωση, τη μουσική παραγωγή και τη μουσική τεχνολογία, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια στουντιακής παραγωγής τραγουδιών - ηχοληψίας - προγραμματισμού και ενορχήστρωσης από σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου όπως ο ηχολήπτης Αλέξανδρος Χρυσίδης (Studio Sierra), ο ενορχηστρωτής - μαέστρος Αντώνης Γούναρης κ.α.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Σε ηλικία 14 ετών, ξεκίνησε να τραγουδάει με τη κιθάρα του, στα Νέα Στύρα Ευβοίας αλλά και για τη περίοδο 1994' - 1999' , σε συνοικιακά cafe, club και restaurant της Αθήνας, τραγουδώντας έντεχνη, μοντέρνα, ελαφρολαϊκά, λαϊκά αλλά και ξένη μουσική. Σε ηλικία 17 ετών συμμετείχε σαν support καλλιτέχνης, τραγουδώντας με τη κιθάρα του, σε συναυλίες του Βαγγέλη Σπανακάκη, του μαέστρου & πιανίστα Μιχάλη Αρχοντίδη και του πιανίστα Ανδρέα Ρηγόπουλου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Ο Βασίλης από το 01΄μέχρι σήμερα, συνεργάστηκε με καταξιωμένους επωνύμους καλλιτέχνες όπως, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πάνος Κιάμος, ο Χρήστος Χολίδης, η Φανή Δρακοπούλου, η Αμαρυλλής, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Βαλάντης, η Άντζη Σαμίου, ο Χρήστος Αντωνιάδης, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Ανέστης Μαντάς, η Σαμπρίνα, η Ειρήνη Μερκούρη, ο Χρήστος Πάζης, η Ελένη Καρουσάκη, η Βίκη Χαρίτου, ο Χάρης Ακριτίδης, η Ρούλα Σταύρου, η Φαίη Μάτσου, η Μαρίνα Σόλωνος, η Χριστίνα Παπαδάκη, ο Διονύσης Μακρής, ο Στέλιος & ο Άγγελος Διονυσίου, ο Στάθης Αγγελόπουλος και ο Σύριος Nιχάντ.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Από το 2007΄μέχρι σήμερα, εμφανίστηκε στην 1η αντρική θέση σε νεανικά σχημάτα στην Αθήνα και την Επαρχία, σε επιχειρήσεις όπως το "Θέατρο" στο Πύργο Ηλείας, το "Ατενέ" στην Αθήνα, το "Θάλασσα Live" στη Κέρκυρα, το "Εννέα Όγδοα" στην Αθήνα, το "Stavento Live" στην Αιδηψό, το "Παξοί Live" στους Παξούς, το "Οσονούπω Live" στην Αθήνα, το "Γκάζι" στη Καλαμάτα, το "Εκάτη Live" στη Κέρκυρα, το "Μπέρδεμα Live" στην Αθήνα, το "Vox" στα Τρίκαλα, το "Αthens Live Stage" στην Αθήνα, το "ZookLive" στη Τρίπολη, το "Πειρατές Live" στο Άργος, το "Κρανάη Live" στη Σπάρτη, για 2η φορά το "Γκάζι" στη Καλαμάτα, το "Έλιον" στην Αθήνα κτλ.

Μετά την είσοδό του στην ελληνική δισκογραφία και από το καλοκαίρι του 09' μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό εμφανίσεων σε Club και Cafe Bar στην Αθήνα και την Επαρχία.

Ακολουθούν βίντεο από LIVE του Βασίλη:

1.ερμηνεύει το «Άραγε» του Αντύπα με κοινό 1500 άτομα στο Πύργο Ηλείας.

https://www.youtube.com/watch?v=WkC-fD0-dT4&list=PLvBLPftfEw_lnHqFwy7oLMkS1sTBArqnm

2.ερμηνεύει το «Γράμμα» του Γιάννη Πάριου στο κοινό της Ιστιαίας Αιδηψού.

https://www.facebook.com/anemogiosprofileB/posts/1526720754010318

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ MEDIA

Στα πλαίσια του Promo των 4 του επίσημων δισκογραφικών δουλειών ο Βασίλης από το Καλοκαίρι του 2008΄μέχρι σήμερα έχει παραθέσει 81 συνεντεύξεις (65 ραδιοφωνικές, 5 τηλεοπτικές, 11 σε site & blogs, που είναι οι εξής:

https://www.facebook.com/notes/vasilis-anemogios-mertzanis/anemogios-media/10157962379035654

Σημαντική τηλεοπτική στιγμή του Βασίλη, προσκεκλημένος της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ στον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του 2008':

https://www.youtube.com/watch?v=xPh_A0nKZcc&list=PLDE9EE80A9F6D07DF

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η είσοδός του Βασίλη Ανεμογιού στην ελληνική δισκογραφία, πραγματοποιήθηκε το 2008' με το cd single Με Το Στόμα Γεμάτο Φιλιά σε κυκλοφορία από τη Vanilla Music, όπου περιέχονται 5 τραγούδια (3 δικές του δημιουργίες) και ήρθε σε πρώτη γνωριμία με το ελληνικό κοινό, με τη 1η επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας που έχει πρωτοερμηνεύσει ο Λεωνίδας Βελής Με Το Στόμα Γεμάτο Φιλιά, σε διασκευή που επιμελήθηκε ο Ηλίας Πανταζόπουλος, μουσική Χρήστου Νικολόπουλου κ στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Στο 1ο του cdsingle συνεργάστηκε επίσης με τους δημιουργούς Χρήστο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Αναστασόπουλο και τον αείμνυστο στιχουργό Βαγγέλη Κουζέλη. Τη παραγωγή επιμελήθηκαν οι Τάσος και Αντώνης Πετρίδης Studio Level.

3 χρόνια μετά, το 2011' επανήλθε στα δισκογραφικά δρώμενα με τη 2η επίσημη δισκογραφική του δουλειά το cd single Με Πας, που κυκλοφόρησε από τη Voice Records, και περιέχει 6 τραγούδια (2 δικές του δημιουργίες). Σε αυτό το cdsingle το ομότιτλο τραγούδι υπογράφουν οι Κωνσταντίνος Μποσνάκης μουσική κ Στάθης Κοτονιάς στίχους. Επίσης συνεργάστηκε με τους δημιουργούς Σταμάτη Σαλέα, Δημήτρη Λιάκο, Ηλία Δημητριάδη, Ρένα Καμάρη και τη Ντιάνα Τζοβόλου. Την παραγωγή επιμελήθηκαν οι Νίκος Σταυρόπουλος Studio Φως και οι Μανώλης Βλάχος κ Γιάννης Κώνστας Studio Number nine.

H 3η του επίσημη δισκογραφική δουλειά πραγματοποιήθηκε το 2014' και είναι το digital single Μη Μ ’αγγίζεις που κυκλοφόρησε από τις InSideOut Music & Xrc Recs Usa περιέχοντας το ομότιτλο τραγούδι που αποτέλεσε το 1ο του βίντεο κλιπ, στο οποίο συμμετέχει η Άντζη Ανδριτσοπούλου σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τούσια. Τραγούδι που υπογράφουν οι δημιουργοί Άκης Μελής μουσική και Ντιάνα Τζοβόλου στίχους. Την παραγωγή επιμελήθηκαν οι Νίκος Σταυρόπουλος Studio Φως μαζί με το Κυπριανό κ το Βασίλη Ανεμογιό.

Η 4η δισκογραφική του δουλειά ήρθε το Σεπτέμβρη του 2015' όπου ο Βασίλης παρουσίασε το promo single που περιλαμβάνει ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ έκδοση του τραγουδιού Με Πας με τη συμμετοχή του Raper PATRO (Κώστα Χριστοφορίδη) που υπογράφει τους rap στίχους και το Remix να υπογράφει ο Τάσος Μάλιος. Την παραγωγή επιμελήθηκαν ο Κυπριανός (InSideOut Studio) κ ο Βασίλης Ανεμογιός (Studio Dolphins).

Διαβάστηκε 2557 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία