Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 22:49

Marpessa hotel : Διακρίσεις που βάζουν το Αγρίνιο στον τουριστικό χάρτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην «οικογένεια» των Historic Hotels of Europe το Marpessa
Αγρίνιο, 16 Ιουνίου 2015 Εδώ και ενάμισι χρόνο λειτουργεί το ξενοδοχείο Marpessa, σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης του Αγρινίου, εξόχως ανακαινισμένο, φέρνοντας μνήμες από την εμπορική πολιτιστική κληρονομία της πόλης. Το προσωπικό και η διοίκηση του ξενοδοχείου φροντίζει ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει ένα αυθεντικό δείγμα της Αιτωλικής φιλοξενίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την ευγένεια και το πηγαίο χαμόγελο.

marpessa 2Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής και λειτουργίας, έφεραν στο Marpessa τέσσερις πολύ σπουδαίες διακρίσεις, με την έναρξη του 2015 και ενώ διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του. Συγκεκριμένα από την 1/1/2015 το Marpessa αποτελεί μέλος της οικογένειας των Historic Hotels of Europe και της αντίστοιχης Ελληνικής οικογένειας Yades Greek Historic Hotels. Η Αιτωλοακαρνανία εκπροσωπείται πλέον με το Marpessa στα 600 περίπου Ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης. Τον Φεβρουάριο 2015 στα πλαίσια της έκθεσης «100% Hotelshow » που έγινε στο MEC Παιανίας, το Marpessa βραβεύθηκε στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «100% Hotel Design Awards» με το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο «Best City Hotel 2015″, δηλαδή ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα, για τον συνολικό σχεδιασμό, ανάμεσα σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας. Tο Μάρτιο το πλέον αναγνωρίσιμο site ξενοδοχειακών κρατήσεων booking.com βράβευσε το Marpessa με ειδική τιμητική πλακέτα, για την πολύ υψηλή βαθμολογία που έχει καταφέρει μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 9,6 /10, την υψηλότερη στην περιοχή. Ακόμη, τον Μάιο 2015, ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Tripadvisor.com απένειμε στο Marpessa Smart Luxury Hotel το Πιστοποιητικό Αριστείας για το 2015. Αυτό το επίτευγμα είναι άμεσο αποτέλεσμα των εξαιρετικών κριτικών που λαμβάνουμε συνεχώς από τους φιλοξενούμενούς μας. Τέλος, το ξενοδοχείο πλέον συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» με στόχο την ανάδειξη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών.

«Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε νέους επισκέπτες Έλληνες και ξένους στο Marpessa, για να προβάλλουμε την πόλη, την ιστορία της και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας με τον τεράστιο φυσικό, αρχαιολογικό και θρησκευτικό της πλούτο και τις ποικίλες δυνατότητες για δραστηριότητες αναψυχής που προσφέρονται.» ανέφερε η κυρία Πιστιόλα Μαριάννα, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Ο κύριος Πιστιόλας Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, πρόσθεσε «Το Marpessa έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, για την διοργάνωση εκδρομών -ταξιδιών – σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα – και έχει σαφή πρόθεση συνεργασίας με αντίστοιχες επιχειρήσεις της περιοχής καθώς και με τους τοπικούς φορείς, με σκοπό να γίνει το Αγρίνιο, και κατ΄επέκταση η Αιτωλοακαρνανία, τουριστικός προορισμός».

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι σε όλη αυτή την επιτυχία του project «Marpessa» συνέβαλε σημαντικά η αμέριστη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής.

πηγή: http://agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 2952 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.