Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 21:22

Project κομμωτικής: “Νεραϊδόκοσμος” και “οι 9 Μούσσες στο αρχαίο Αγρίνιο”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aνακοίνωση του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου

Στα πλαίσια του μαθήματος «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ», οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από τις εργασίες τους σε άλλες εποχές και να δώσουν την δική τους μοναδική πινελιά.

Οι σπουδαστές του Β΄ εξαμήνου οργάνωσαν και υλοποίησαν το project με θέμα: «ΝΕΡΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ», ενώ οι σπουδαστές του Δ΄ Εαρινού εξαμήνου το project με θέμα: «Οι 9 ΜΟΥΣΕΣ στο ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ». Όλοι οι σπουδαστές, μοντέλα και δημιουργοί, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, επιμελήθηκαν τα χτενίσματα με στόχο να φωτογραφηθούν εκτός σχολείου.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων των Σχολών του ΟΑΕΔ, παρουσιάστηκε βιντεοταινία με όλο το φωτογραφικό υλικό των project.
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου, κύριος Κωνσταντίνος Μουτόπουλος, συνεχάρη τους σπουδαστές και δήλωσε  ότι τέτοιου είδος εκδηλώσεις δικαιώνουν το έργο του εκπαιδευτικού, αναβαθμίζουν το ρόλο της σχολικής κοινότητας (καθηγητές – σπουδαστές) και προάγουν το θεσμό του σχολείου. Ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους  την προσπάθεια των σπουδαστών και τόνισε ότι θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας τους. Τέλος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς που προσέφεραν στους σπουδαστές ένα σημαντικό εφόδιο για το μέλλον τους.

Υπεύθυνες καθηγήτριες:
Β΄ΕΞΑΜΗΝΟ- κα. Κοσμά Παναγιώτα, εκπ/κος κομμωτικής ΤΕ01.19
Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ- κα. Κουτσοσπύρου Μαρία, εκπ/κος κομμωτικής ΤΕ01.19
Ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό κομμωτικής κα. Γιόγιου Ιωάννα
για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε, συμμετέχοντας και στα δυο project.

Το Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν:
” Την κα. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την μετακίνηση μας, με το υπηρεσιακό λεωφορείο του Δήμου.
” Το Κτήμα ΠΙΘΑΡΙ για την άψογη φιλοξενία στον χώρο τους.
” Την κα. ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ από το Εργαστήρι Παραδοσιακών Στολών.
” Τον οίκο νυφικών – βαπτιστικών ΑΝΔΡΙΑΝΝΑΣ SHOW ROOMS.
” Τους φωτογράφους: κ. ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΗ και ΚΙΤΣΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ.
” Την μακιγιέζ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ.
” Tην μικρή μας νεραΐδα ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

koi-ergasia-kommotikioaed1

koi-ergasia-kommotikioaed3

koi-ergasia-kommotikioaed4koi-ergasia-kommotikioaed5koi-ergasia-kommotikioaed6koi-ergasia-kommotikioaed8koi-ergasia-kommotikioaed9koi-ergasia-kommotikioaed10koi-ergasia-kommotikioaed11koi-ergasia-kommotikioaed12koi-ergasia-kommotikioaed13koi-ergasia-kommotikioaed14koi-ergasia-kommotikioaed15koi-ergasia-kommotikioaed16koi-ergasia-kommotikioaed17koi-ergasia-kommotikioaed18koi-ergasia-kommotikioaed19koi-ergasia-kommotikioaed20koi-ergasia-kommotikioaed21koi-ergasia-kommotikioaed22koi-ergasia-kommotikioaed23koi-ergasia-kommotikioaed24koi-ergasia-kommotikioaed25koi-ergasia-kommotikioaed26koi-ergasia-kommotikioaed27koi-ergasia-kommotikioaed28koi-ergasia-kommotikioaed29koi-ergasia-kommotikioaed30koi-ergasia-kommotikioaed31koi-ergasia-kommotikioaed32koi-ergasia-kommotikioaed33koi-ergasia-kommotikioaed34koi-ergasia-kommotikioaed35koi-ergasia-kommotikioaed36koi-ergasia-kommotikioaed37koi-ergasia-kommotikioaed38koi-ergasia-kommotikioaed39koi-ergasia-kommotikioaed40

Διαβάστηκε 3142 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.