Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:08 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 23:02

Πατείς με πατώ στα εγκαίνια του ουζερί - μεζεδοπωλείου "Καπηλειό" με ζωντανή μουσική και εκλεκτούς μεζέδες !!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 2/2/2017 τα εγκαίνια του γνωστού ουζερί-μεζεδοπωλείου "Καπηλειό" που βρίσκεται επι της οδού Σουλίου 42, κοντά στο κέντρο του Αγρινίου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο του καταστήματος, τιμώντας με την παρουσία του την ξεχωριστή μέρα των εγκαινίων.  Οι ιδιοκτήτες Θωμάς και Γιώργος Ντόσκας υποδέχθηκαν στην είσοδο του καταστήματος τους καλεσμένους και τους χαιρέτησαν τον καθένα ξεχωριστά. Εκλεκτές παρουσίες απο τον χώρο της τέχνης, των γραμμάτων, της μουσικής, της δημοτικής αρχής, αρκετοί φοιτητές και πολλοί άλλοι επισκέπτες παρευρέθησαν στα εγκαίνια.

Ολοι απόλαυσαν λαχταριστούς μεζέδες, άφθονο κρασί και ζωντανή μουσική με τον Χρήστο Ματσούκα (Τραγούδι - Κιθάρα) και τον Δημήτριο Φραγούλη στο μπουζούκι.

Οι φιλόξενοι και ζεστοί χώροι πήραν φωτιά οταν οι δύο οργανοπαίκτες άρχισαν να μας ταξιδεύουν σε ρυθμούς της "Φραγκοσυριανής", "Τα ματόκλαδά σου λάμπουν", "Το ζειμπέκικο της Ευδοκίας" και πολλές κλασικές αλησμόνητες επιτυχίες του ποιοτικού Ελληνικού λαικού τραγουδιού. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το AgrinioBestOf εύχεται στους ιδιοκτήτες υγεία, καλές δουλειές και να συνεχίσουν με ποιότητα και επαγγελματισμό αυτό που άρχισαν.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Επιμέλεια - Φωτό : Χρύσα Σπαή

Διαβάστηκε 6347 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 00:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033