Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:00 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 23:46

Για έναν μήνα στο Άκτιο και μετά στο Αγρίνιο τα Πετζετέλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αρχικά στο αεροδρόμιο Ακτίου και στη συνέχεια σε εκείνο του Αγρινίου θα σταθμεύσουν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη για το υπόλοιπο της αντιπυρικής περιόδου, όπως έκανε γνωστό ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, που επικοινώνησε μαζί του για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημέρωσε τον βουλευτή ότι τα πυροσβεστικά PZL έχει αποφασισθεί να σταθμεύσουν για ένα μήνα στο Άκτιο και αμέσως μετά, και για το υπόλοιπο της περιόδου, στο Αγρίνιο, καθώς πρέπει να προηγηθούν όλες οι αναγκαίες ενέργειες και εργασίες για την επαναλειτουργία του αεροδρομίου και την εξασφάλιση των απαραίτητων υποστηρικτικών υπηρεσιών. Και διαβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός αυτός -αναγκαίος, όπως είπε, για λόγους λειτουργικούς και οικονομικούς-  δεν επηρεάζει δυσμενώς την αντιπυρική προστασία της περιοχής.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2569 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.