Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:11 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 18:44

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εκπαιδευτικοί Π.Ε. Μεσολογγίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλοί εκπαιδευτικοί παραβρέθηκαν στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς» , που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ανήμερα της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας στο Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Κολοβός Χρήστος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 2ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Σωτηρακόπουλος Γεώργιος και Αναστασόπουλος Μαρίνος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Π.Ε. κ. Μπαρμπετάκης Αντώνιος, οι Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Σκαρμούτσος Τάσος και Παπαχρήστος Ηλίας, η εκπρόσωπος του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Τσαούση Δέσποινα και η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Μεσολογγίου κ. Γιαννακογεώργου Όλγα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσάμης Δημήτρης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και έκοψε την πίτα, στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «…τα προβλήματα του κλάδου όπως η  υποχρηματοδότηση, η άμεση ανάγκη μόνιμων διορισμών-με κριτήρια το βασικό πτυχίο και την  προϋπηρεσία-,η ανάγκη κατάργησης των Υπουργικών Αποφάσεων Φίλη που υποβαθμίζουν το Ολοήμερο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, η αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων, η εγκατάλειψη της Ειδικής Αγωγής… πρέπει να μας οδηγήσουν σε συσπείρωση και μεγάλη συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν τον μήνα που διανύουμε σε όλη τη χώρα».

Στη συνέχεια βραβεύτηκε απο τον κ. Κολοβό η συνταξιούχος Νηπιαγωγός κ. Φωτοπούλου Παρασκευή για την πολυετή προσφορά της στην εκπαίδευση.

Τέλος μοιράστηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου βιβλία στα παιδιά των παραβρισκόμενων εκπαιδευτικών .

DSC_1184

DSC_1193

DSC_1210

DSC_1264

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1479 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.