Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:38 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 22:00

Τα παιδιά τραγούδισαν για την πόλη και ενθουσίασαν τους Αγρινιώτες (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου χθες προσέφερε μια βραδιά πολιτισμού στους Αγρινιώτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης.

12Σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου παρουσίασε τη συναυλία με θέμα «Τα παιδιά τραγουδούν για την πόλη», συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης του Αγρινίου (11 Ιουνίου 1821).
Η συναυλία κέρδισε τις εντυπώσεις, τα παιδιά ενθουσίασαν και αξίζει η αναφορά στους συντελεστές οι οποίοι ήταν: διεύθυνση ορχήστρας –επιμέλεια ο Πέτρος Τσολάκης, επιμέλεια προγράμματος οι Πέτρος Τσολάκης, Πάνος Μαμασούλας, υπεύθυνη χορωδίας η Άννα Πανοπούλου ενώ συμμετείχαν οι καθηγητές Πάνος Μαμασούλας και Βικτώρια Χατζηκουμή στο πιάνο, Μάκης Φεγγούλης (κρουστά) και Δημήτρης Πρωτόγερος(οπτικό υλικό).

Δείτε ενδεικτικά video του Xρήστου Αλεξόπουλου -sociologyalert.blogspot.gr 

{youtube}NLaht-TzQLc{/youtube}

{youtube}5MfIIoPtgo4{/youtube}

{youtube}4Z2GBoL2dsU{/youtube}

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1627 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 00:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.