Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 23:10

Ξεκινά η 10ωρη εκπτωτική κάρτα του Σαββατοκύριακου στη Γέφυρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο αλληλένδετες πρωτοβουλίες της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. σηματοδοτούν την έναρξη της θερινής περιόδου για τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Από τη μία, η παραχωρησιούχος εταιρεία δημοσιοποιεί -μέσα από 10 σύντομες θεματικές ενότητες- μια λεπτομερή καταγραφή των δεσμεύσεων που αναλαμβάνει απέναντι στους χρήστες της Γέφυρας.

Το εγχείρημα στοχεύει στο να καταστεί γνωστό το πλήρες φάσμα υπηρεσιών την παροχή των οποίων η εταιρεία εγγυάται, αναλαμβάνοντας σημαντικό αριθμό ποιοτικών δεσμεύσεων. Η δημοσιοποίηση αποτελεί την κατάληξη μιας διαδικασίας που σχεδιάστηκε στο τέλος του 2014 και υλοποιήθηκε κατά τους προηγούμενους μήνες. Κυρίαρχη μέθοδος επεξεργασίας των εν λόγω δεσμεύσεων ήταν ο διάλογος τόσο με κατηγοριοποιημένες ομάδες πελατών, όσο και με το ίδιο το προσωπικό της Γέφυρας, το οποίο διασφαλίζει με την καθημερινή εργασία του όλο το δεσμευτικό πλαίσιο.

Των 40 δεσμεύσεων που εκτείνονται από τις πιο αναμενόμενες (π.χ. άμεση παροχή βοήθειας σε ανάγκες οχημάτων που κινούνται εντός της παραχώρησης), μέχρι πιο εξελιγμένες (π.χ. η σταθερή πληροφόρηση μέσω κοινωνικών δικτύων), προηγείται η θεμελιώδης η οποία διατυπώνεται ως εξής:«Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε σε εσάς όχι μόνο πελάτες, μα και πολίτες που δικαιούνται δημόσια υπηρεσία υψηλής ποιότητας».Το σχετικό φυλλάδιο με τίτλο «ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ για περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες» θα διανέμεται από αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου, από τον σταθμό διοδίων του Αντιρρίου.

Από την άλλη, συνειδητά μα και ταυτόχρονα με την έναρξη ισχύος των δεσμεύσεών της, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ενεργοποιεί επίσης από τις 13.6.2015 τη θερινή 10ωρη μετ’ επιστροφής κάρτα «ΜΑΖΙ» για όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι και το δεύτερο του Σεπτεμβρίου (12 & 13/9).Η συνειδητή αυτή επιλογή είναι αλληλένδετη με το γεγονός ότι η θεματική ενότητα με την οποία ξεκινά η αυτοδέσμευση της εταιρείας, είναι αυτή που αναφέρεται στη βελτιστοποίηση της εμπορικής της πολιτικής.Η κάρτα «ΜΑΖΙ» είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της λογικής, αφού ξεκίνησε το 2011 ως 8ωρη και (μόνο) κυριακάτικη και -μέσα από διάλογο με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θεσμικούς φορείς της περιοχής- εξελίχθηκε σε 10ωρη που καλύπτει και το Σάββατο και την Κυριακή.

Ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας www.mazi-gefyra.gr ο οποίος οδηγεί στη λίστα δεσμεύσεων είναι ο παρακάτω:http://www.mazi-gefyra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=132:perissotere-kai-kaliteres-y-ipiresies&catid=19:blog&Itemid=117

Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης της επίσημης ιστοσελίδας της Γέφυρας, όλες οι επίσημες ανακοινώσεις βρίσκονται στο λήμμα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» του www.mazi-gefyra.gr, στη σελίδα «mazi-gefyra» στο Facebook και στον λογαριασμό «Gefyra News» στο Twitter.

πηγή: http://agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 2408 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.