Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:15 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 22:57

Περιήγηση Ιταλών επαγγελματιών του τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα αξιοθέατα της Δυτικής Ελλάδας περιηγήθηκαν κατά το τριήμερο 8 έως 11 Ιουνίου τρεις Ιταλοί επαγγελματίες του τουρισμού στο πλαίσιο των δράσεων για την Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο ταξιδιωτικός δημοσιογράφος Carlo Piccineli, ο εκδότης του εβδομαδιαίου περιοδικού «Carnet de tones», Paolo Rinaldi, και η δημοσιογράφος της ιστοσελίδας lenews.info, Claudia di Meglio ξεκίνησαν την επίσκεψή τους τη Δευτέρα (9/6) από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και το ιστορικό Μεσολόγγι, όπου ξεναγήθηκαν στον Κήπο των Ηρώων και στην Τουρλίδα. Στη συνέχεια μετέβησαν στη Ναύπακτο, όπου έκαναν περίπατο και δείπνησαν στο Βενετσιάνικο Λιμανάκι και στην Παλιά Πόλη, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, του ξενοδοχείου «Νafs Hotel», Ντανιέλα Μπάση.

koi-pde-tourismos-italoi2Την Τρίτη (10/6)οι επισκέπτες απόλαυσαν τη μοναδική διαδρομή με τον Οδοντωτό στα Καλάβρυτα, ενώ στο ενδιάμεσο επισκέφθηκαν το Μουσείο Παγκαλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και το Σπήλαιο των Λιμνών. Στο περιθώριο της επίσκεψης, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, και γευμάτισαν με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κων/νο Δαφαλιά. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησαν περίπατο στην πόλη της Πάτρας, ενώ το πρωί της Τετάρτης (10/6) επισκέφθηκαν τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα.

Η γνωριμία με τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην Ηλεία, η οποία ξεκίνησε από τη λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου και το κάστρο Χλεμούτσι της Κυλλήνης, όπου τους συνόδευσε το μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Πεδινής Ηλείας, Δημ. Λευκαδίτης. Ακολούθησε επίσκεψη στο Κατάκολο και στην παραλία του Αγίου Ανδρέα, όπου και γευμάτισαν, και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στη λιμνοθάλασσα και στα ιαματικά λουτά του Καϊάφα, συνοδευόμενοι από τον περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Μητρόπουλο.  Η Αρχαία Ολυμπία αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό επίσκεψης, ενώ η τριήμερη περιοδεία έκλεισε με τη διοργάνωση ημερίδας στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας, όπου συμμετείχαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης  Δυτ. Ελλάδας, Παν.Μπράμος, ο πρόεδρος της  Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, Αντ. Μαυρόπουλος, αντιπρ. Του Λ.Τ. Πύργου, Σ. Αντωνόπουλος. και ο παραγωγός και ιδρυτής του Κτήματος Μπριντζίκη, Διον. Μπριντζίκης.
koi-pde-tourismos-italoi3

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2363 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.