Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 22:55

6η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής μαθήτρια του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των πρωτευσάντων μαθητών της Γ’ (α’ και β’ φάση), Β’ και Α’ τάξης του Λυκείου, της Γ’, Β’ και Α’ τάξης του Γυμνασίου, καθώς και της Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου ολοκληρώνεται η εξεταστική και αξιολογική διαδικασία των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής / Φυσικών 2015.

 Σχετικά με τις βραβεύσεις ή τις απονομές επαίνων (τρόπος και ημερομηνίες), θα υπάρξει ανακοίνωση στον διαδικτυακό τόπο http://micro-kosmos.uoa.gr στην αρχή του επόμενου σχολικού έτους.

Να σημειωθεί πως μετά τις διακρίσεις που είχαν μαθητές του Αγρινίου στην Β” και την Γ” τάξη του Γυμνασίου και  στην Α” τάξη , υπήρξαν παιδιά που ξεχώρισαν.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ρέπει να γίνει στην μαθήτρια του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου Δέσποινα Παπαροϊδάμη του Απόστολου και της Βασιλικής που κατέκτησε την 6η θέση στον διαγωνισμό

Επίσης διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές:

73. Καρυώτης Βασίλειος, του Παύλου και της Δήμητρας, Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου

89. Πετρόπουλος Νικόλαος, του Ευάγγελου και της Παναγιώτας, 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου

197. Παπαδήμας Κωνσταντίνος, του Θεοδώρου και της Ευδοκίας, 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2544 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.