Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:46 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 22:32

Hμέρα καριέρας στην Αιτωλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.00, φιλοξενείται στα γραφεία της (Πλατανίτης Αντιρρίου), η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας«ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΑ: “Συγκριτικά Πλεονεκτήματα της Αιτωλίας – Δυνατότητες Ανάπτυξης Υγιούς Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας – Σημασία Διασύνδεσης του Επιχειρήν με τις Αξίες και τον Πολιτισμό, για τη Δημιουργία Νοοτροπίας Επιχειρηματικής  Αριστείας”», η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της δράσης 7 «Δικτύωση σε Τοπικό Επίπεδο» της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία». Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας &Δωρίδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου, το Σύλλογο Κρεοπωλών Ναυπάκτου και το Σύλλογο Γυναικών Ναυπάκτου.

Στην πρώτη φάση της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μεταξύ ανέργων ωφελούμενων της Πράξης και επιχειρηματιών από τους τομείς του Τουρισμού και της Μεταποίησης/Τυποποίησης (Β2U), για την εύρεση θέσεων εργασίας στους ωφελούμενους και τη στήριξη των επιχειρήσεων μέσω των επιχορηγουμένων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Στη δεύτερη φάση της εκδήλωσης «Ημέρα Καριέρας στην Αιτωλία» θα παρουσιασθούν:

  • οι δυνατότητες ανάπτυξης υγιούς βιώσιμης επιχειρηματικότητας βάσει των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αιτωλίας,
  • η αλλαγή από τον παραδοσιακό τρόπο πώλησης του αγροτικού προϊόντος σε ένα πιο σύγχρονο δίνοντας του υπεραξία
  • η αναπτυξιακή δυναμική της σύνδεσης του προϊόντος με την ιστορία και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής και της σωστής εικόνας (Brand) όσον αφορά την αύξηση των πωλήσεων και των εξαγωγών
  • η σημασία του χρώματος και η δύναμη της συσκευασίας στην διάθεση αγοράς του καταναλωτή
  • Οι νέες τάσεις στις αγορές του εξωτερικού όσον αφορά την ετικέτα συσκευασίας του τυποποιημένου premium προϊόντος τροφίμου και ποτού
  • Η δημιουργία νοοτροπίας  «επιχειρηματικής  αριστείας»

Η τρίτη φάση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Ναυπάκτου, με έκθεση – γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παρουσίαση καλών πρακτικών και καινοτομικών μεθόδων οργάνωσης και διαχείρισης της παραγωγής & τυποποίησης προϊόντων στον Μεταποιητικό Τομέα, καθώς και την προβολή & προώθηση των Αιτωλοακαρνανικών  προϊόντων & επιχειρήσεων, την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ΜΜΕ γενικά και των τοπικών παραγωγών ειδικότερα.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2031 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.