Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:57 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 20:40

Ανοιχτή θέση εργασίας στην Carglass στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εταιρεία Carglass ζητά για το κατάστημά της στο Αγρίνιο έναν τεχνικό (part time) με αρμοδιότητες την αποκατάσταση ζημιών κρυστάλλων οχημάτων, την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών και, παράλληλα, την ενημέρωση/εξυπηρέτηση του πελάτη, τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και την καταχώρηση περιστατικών στο σύστημα ERP.

Σύμφωνα με την αγγελία εργασίας της εταιρείας, ιδανικό αλλά όχι απαραίτητο προσόν είναι η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και στην εξυπηρέτηση πελατών. Ο υποψήφιος οφείλει να έχει άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας (προφορικά και γραπτά), πολύ καλή γνώση Υπολογιστών (MsOffice), καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, ευγένεια, σημασία στην λεπτομέρεια και ομαδικότητα.

Η εταιρεία προσφέρει επιπρόσθετα πακέτο παροχών και ευκαιρίες εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστηκε 1831 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία