Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 21:25

Το 5ο Lake Party Trichonida

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Lake Party Trichonida είναι και πάλι κοντά σας και σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί τα 5 χρόνια επιτυχίας του.. Το party που έγινε θεσμός επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι με καινούριες εκπλήξεις.Φέτος όλα αλλάζουν, όλα μπορούν να αλλάξουν! Συμπληρώνοντας μια δημιουργική πορεία 5 χρόνων το Lake Party Trichonida συνεχίζει πιο δυναμικά από ποτέ! Φέτος, το Lake Party Trichonida, δε θα έχει προηγούμενο!Πάνω από 8.000 lakers,πάνω από 40 καλλιτέχνες ανέβηκαν στο stage περισσότεροι από 1000 lakers πήραν μέρος στα lake sports. Φέτος ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά. Το Lake Party Trichonida γιορτάζει τα 5 χρόνια επιτυχίας του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Για την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων θα ενημερωθείτε άμεσα από το official site μας, καθώς και από τη σελίδα μας στο facebook..Μore info soon..Stay tuned lakers!!!

LINKS:
https://www.facebook.com/KtimaPithari?fref=ts
https://www.facebook.com/lakepartytrixonida?fref=ts
https://www.facebook.com/pitharistudio?ref=hl

YOUTUBE:
https://www.youtube.com/watch?v=BeiGv8yjQN0&feature=youtu.be

WEBMAIL for more info:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 6947282974 ή 6958049924

πηγή: http://agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 2132 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.