Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 21:23

Από Τ.Κ 30100 γίναμε Τ.Κ 30131

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλλαγή στον Ταχυδρομικό Κώδικα της πόλης του Αγρινίου  με ανακοίνωση των ΕΛΤΑ. 

Παρελθόν πλέον αποτελεί το νούμερο 30100 όταν μιλάμε για τον ταχυδρομικό κώδικα της πόλης μας. Ένα νέο νούμερο λοιπόν μπαίνει στη ζωή των Αγρινιωτών που είναι το 30131.

Όταν το πληροφορηθήκαμε στην αρχή είπαμε δεν μπορεί θα έγινε κάποιο λάθος. Και όμως δεν έγινε λάθος. Mπήκαμε στο www.elta.gr βρήκαμε και διαβάσαμε την παραπάνω ανακοίνωση. Σκοπός της είναι να ενημερώσει όλους για την αλλαγή αυτή. Χαρακτηριστική η έκφραση «παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε έγκαιρα τον παραπάνω νέο σας Τ.Κ σε ιδιώτες και πάσης φύσεως φορείς και επιχειρήσεις». Τουλάχιστον Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε,  Ε.Υ.Δ.Α.Π, Εφορία και Δήμο τους έχουν ενημερώσει οι ίδιοι.

unnamedΔεν ξέρουμε, αλλά μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι θα σημαίνει αυτό για τους επαγγελματίες , για τους καταστηματάρχες γενικότερα για ότι δεν έχει σχέση με δημόσια υπηρεσία. Άντε τώρα να είσαι έμπορος, να έχεις να κάνεις με πολλούς προμηθευτές και να περιμένεις να σου έρθουν τα δέματα με τα προϊόντα. Ευχόμαστε να μην περιμένετε πολύ ή έστω και αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση τουλάχιστον να φτάσει το κάθε τι στο σωστό σημείο.

Ψάξαμε να βρούμε μήπως ο παλαιός Τ.Κ μας έχει πάει σε κάποια άλλη πόλη αλλά τελικά δεν υπάρχει πουθενά, δεν εμφανίζεται σε καμία αναζήτηση.

Εμείς το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι καλή υπομονή στις ταχυδρομικές σας συναλλαγές τουλάχιστον για την αρχή μέχρι να μας γίνει συνήθεια. Για το μόνο πάντως που δεν θα πρέπει να ανησυχούμε είναι για το αν θα βρουν οι λογαριασμοί τον σωστό δρόμο … αυτοί δεν χάνονται ποτέ!

Τελικά, όλο και μας τα καταφέρνουν κάπως και βάζουμε όλο και … νέα νούμερα … καθημερινά στη ζωή μας !

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2661 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.