Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:33 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 19:09

Έτσι φαντάζονταν οι Σοβιετικοί του 1960 τον κόσμο το 2017 (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, αλλά οτιδήποτε αφορά τις ανακαλύψεις και τις προβλέψεις των Σοβιετικών φαίνεται πως ακόμα συγκινεί το παγκόσμιο κοινό.
Άλλωστε, η ΕΣΣΔ υπήρξε ένα από τα πλέον πρωτοπόρα κράτη στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας και αυτό της το αναγνωρίζουν ακόμα και οι μεγάλοι αντίπαλοί της.
Η Washington Post φέρνει στη δημοσιότητα μια σειρά μοναδικών φωτογραφιών από ένα παλιό λεύκωμα που δημοσίευσε η ρωσική ιστοσελίδα tjournal.ru και απεικονίζει σε περισσότερες από 20 φωτογραφίες για το πως πίστευαν οι Σοβιετικοί ότι θα είναι ο κόσμος μας το 2017. 
Οι φωτογραφίες αυτές χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1960 και προκαλούν αίσθηση με την τολμηρή φαντασία τους και το γεγονός ότι σε κάποια έχουν πέσει... μέσα.
Διαβάστηκε 2313 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.