Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:55 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 21:02

Χώρο ψυχαγωγίας και πολιτισμού αποτελεί πλέον το Ίδρυμα Τάσου Μηλιώνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια του νέου ρόλου που θέλει να διαδραματίσει το Δ.Σ. του Ιδρύματος «Τάσου Μηλιώνη» πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα την Τετάρτη 10/6/15 & ώρα 7-9 μ.μ. η πρώτη ανοιχτή συνάντηση ψυχαγωγίας του κοινού.

Στη συνάντηση αυτή (κυριάρχησε ο γυναικείος πληθυσμός) συζητήθηκαν & ανταλλάχτηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων πάνω σε διάφορα θέματα, όπως π.χ. προγραμματισμός ομιλιών, διαλέξεων, εκδρομών & γενικά κάθε εκδήλωση του ιδρύματος που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από αυτό στο μέλλον & θα στοχεύει στην ψυχαγωγία & στην δημιουργία πολιτιστικής κολτούρας & υποδομής, στην ενεργή & συνειδητή συμμετοχή των πολιτών & ιδιαίτερα των νέων στην πολιτιστική ζωή της Δ.Κ.Αγ. Κων/νου Δήμου Αγρινίου.

koi-milionis-idrima2Ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ώς οικοδεσπότης & έκ μέρους του Δ.Σ., υποδέχθηκε κάθε πολίτη (γυναίκα ή άνδρα ) που προσήλθε στη συνάντηση, με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ένδειξη όπως είπε της βαθιάς αγάπης & εκτίμησης που τρέφει το ίδρυμα γι” αυτούς.

Κλείνοντας την συζήτηση στο τέλος της συνάντησης ο κ. πρόεδρος, αφού τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή όλων των πολιτών στην έπίτευξη των νέων στόχων του ιδρύματος, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά, λέγοντας ότι το ίδρυμα , θα παραμένει ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ, ΩΡΑ 7-9μ.μ.)ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Γι” αυτό καλεί κάθε πολίτη, να προσέρχεται την παραπάνω ημέρα & ώρα στα γραφεία του ιδρύματος, για να κάνουνε πράξη όλοι μαζί τα οράματα του αείμνηστου ιδρυτή του ΤΑΣΟΥΜΗΛΙΩΝΗ, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, χαρά & αγάπη.

Στην συνάντηση, προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους, καφές & εδέσματα.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1644 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.