Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 16:12

Το νεο στέκι των Αγρινιωτών ακούει στο όνομα "ΚΑΠΗΛΕΙΟ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυο αδέρφια απο την πόλη του Αγρινίου (Γεώργος και Θωμάς Ντόσκας) με κέφι και μεράκι εν μέσω κρίσης, τόλμησαν να δημιουργήσουν ενα ξεχωριστό στέκι στον χώρο της εστίασης, στην οδό Σουλίου 42, κοντά στην πλατεία Ξηρομέρου. Απο οτι φαίνεται ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια και γεμίζει τον χώρο καθημερινά απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες το καλό κρασί και την ποιοτική μουσική. 

Συναντήσαμε τον ενα εκ των δυο αδερφών τον Γεώργο στπν χώρο του και μας μίλησε για το εγχείρημα αυτό.

KAPHLEIO 1

Πόσα χρόνια είσαι στο χώρο της εστίασης ;

Είμαι απο το 1998 στον χώρο της νυκτερινής διασκέδασης και πρόσφατα στο χώρο της εστίασης. Ημουν μπάρμαν και σκέφθηκα μαζί με τον αδελφό μου Θωμά να κάνουμε αυτή την κίνηση, διμηουργώντας το "Καπηλειό". Ολα αυτά τα χρόνια αφουγκραζόμενοι την ανάγκη του ανθρώπου που θέλει πραγματική διασκέδαση μπήκα στην ψυχολογία του και δημιούργησα το χώρο αυτό.

Ποιές είναι οι επιλογές του κόσμου στην νυκτερινή διασκέδαση ;

Ο κόσμος θέλει να ξεφύγει απο τα προβλήματα της καθημερινότητας, να διασκεδάσει και να δαπανήσει λίγα χρήματα. Μην ξεχνάμε οτι η κρίση έχει δημιουργήσει στον κόσμο μια γενικότερη αδράνεια. Δεν έχει πλέον την δύναμη ο κόσμος να ανταποκριθεί όπως παλιά.

KAPHLEIO 2

KAPHLEIO 3

Εσύ ενας νέος άνθρωπος, που στηρίχθηκες για να κάνεις αυτή την κίνηση ;

Πίστεψα στον εαυτό μου μαζί με τον αδερφό μου και εν μέσω κρίσης κάναμε αυτή την προσπάθεια, ξέροντας πως είναι μετρημένες πλεον οι δυνατότητες του κόσμου για διασκέδαση.

Ποιός ο λόγος για να έρθει κάποιος στο μαγαζί σας ;

Καλώ τον κόσμο της πόλης και οχι μόνο, να επισκευθούν το "Καπηλειό" να δοκιμάσουν το γλυκόπιοτο κρασί μας, τους λαχταριστούς μεζέδες μας και τις ξεχωριστές ποικιλίες μας, σε πολύ προσιτές τιμές. Να αφήσουν για λίγο τα προβλήματα στην άκρη, να έρθουν να διασκεδάσουν και να κάνουν ενα ταξίδι στην φαντασία της γεύσης και στο ποιοτικό έντεχνο και λαικό τραγούδι.

Ενα μύνημα για τους αναγνώστες μας εν όψει των εορτών.

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, και να βγούμε απο το τέλμα της κρίσης.  

 

KAPHLEIO 5

KAPHLEIO 7

KAPHLEIO 8

Επιμέλεια Κειμένου - Φωτό : Χρύσα Σπαή

Τμήμα παραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 5909 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 02:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.