Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:16 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 18:34

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (2-1). Τι δήλωσαν οι προπονητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματζουράκης: «Κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών»

Ματζουράκης: «Κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών»

Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού και εξέφρασε παράπονα για τον Ρότσα που μπήκε ως αλλαγή.

Ο κ. Ματζουράκης είπε για:

Το ματς: Καλές γιορτές σε όλους. Ένα παιχνίδι με Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος. Βάλαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό με φάσεις καθαρές και θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα γκολ. Εάν έχω ένα παράπονο είναι από έναν παίκτη που έπρεπε να είναι πιο φρέσκος και πιο καλός όταν τον βάλαμε αλλαγή (σ.σ. Ρότσα). Και ο Ολυμπιακός όμως είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Έκανε και αυτός φάσεις και είχε 2 δοκάρια.

Τα λάθη στα γκολ: Στο 1ο γκολ μπορεί να συμβεί. Όμως τα άλλα 2 τέρματα ήταν τέρματα που θα έπρεπε να πάρουμε πιο καλές θέσεις. Ειδικά το ξαναλέω από έναν παίκτη φρέσκο που είχε εντολή για καλές τοποθετήσεις.

Το τι άλλο έπρεπε να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει: Ωραία ερώτηση. Υπάρχει και ωραία απάντηση εάν δεις το φιλμ του αγωνα. Κρίμα για μία ωραία προσπάθεια για 80′. Είναι κρίμα. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών. Έχω παράπονο από έναν συγκεκριμένο.

Το ότι μίλησε αρχικά για σύγχυσή του: Δεν ξέρω καλά τα ελληνικά. Μπορεί να μην είπα αυτό που πρέπει. Ακόμα δεν τα ξέρω καλά τα ελληνικά. Δεν νομίζω άλλη ομάδα να έβαλε τοσα προβλήματα εδώ. Δείτε πόσο γιουχαϊστηκε ο αντίπαλος.

Το τι πρέπει να κάνει ο Παναιτωλικός για να κερδίσει τέτοιον αγώνα: Να μην κάνει λάθη. Να τα κάνει όλα πιο καλά.

Το πως δέχεται το πρώτο τέρμα: Στο 1ο γκολ έχει διάταξη καλή. Είναι 5 παίκτες. Έχουμε 5 παίκτες στην σειρά και περνάει η μπάλα.

Την προσέγγισή του: Προσπαθήσαμε να πάρουμε μέτρα για την δεξιά πλευρά. Έβαλα έναν φρέσκο παίκτη που δεν μου βγήκε.

Την ερώτηση που του έγινε από σπουδαστές ΙΕΚ δημοσιογραφίας για το τι κρατάει και τι όχι: Κρατώ την αγωνιστικότητα των παικτών. Θέλαμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να κρατήσω τα 2 τελευταία γκολ.

Τον χρόνο που έκανε αλλαγή και έβαλε αμυντικό και εάν ηταν σωστός: Κοίταξε. Υπήρχε κόπωση. Δεν ήταν νωρίς.

gazzetta.gr

Μπέντο για Φορτούνη: «Το λάθος είναι πως δεν έγινε νωρίτερα η αλλαγή»

Μπέντο για Φορτούνη: «Το λάθος είναι πως δεν έγινε νωρίτερα η αλλαγή»

Ο κ. Μπέντο επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Τον Παναιτωλικό και το πόσο δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και το πως διαχείριστηκε το διάστημα που η ομάδα του Αγρινίου είχε κάποια θετικά στοιχεία στο γήπεδο: Καταρχήν σε σχέση με την προετοιμασία του αγώνα προσπαθήσαμε να την κάνουμε όσο πιο καλά γινόταν. Να κάνουμε ότι καλύτερο και να περιορίσουμε τα λάθη. Όπως κάνουμε πάντα. Εχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλό μας σήμερα. Σήμερα δεν κάναμε καλό ματς. Κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Κερδίσαμε δίκαια επειδή κάναμε πιο πολλές φάσεις. Όμως κάναμε περισσότερα λάθη από κάθε άλλη φορά και γι' αυτό είχαμε δυσκολίες.
Τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας και τον Βιάνα: Όσον αφορά σε μένα αυτό που με ενδιαφέρει και είναι πάθος μου είναι το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω εσάς που ασχολείστε αλλά δεν είναι μέρος της δικής μου σκέψης. Εγώ σκέφτομαι το παιχνίδι. Δεν θα σχολιάσω τι θα γίνει στις μεταγραφές. Καταλαβαίνω γιατί ρωτάτε. Ότι είναι να γίνει για τις μεταγραφές θα γίνει εσωτερικά και θα το μάθουν πρώτα οι αρμόδιοι και αυτοί που πρέπει.
Τον Τσόρι και εάν λειτούργησε έτσι μετά τα συνθήματα του κόσμου: Μου κάνετε πλάκα; (σ.σ. σαφώς εκνευρισμένος). Δεν είναι σοβαρή ερώτηση αυτή. Νόμιζα πως δεν το λέγατε σοβαρά.
Τον Φορτούνη και την αλλαγή του: Όχι δεν ήταν αναγκαστική. Δεν ήταν τραυματίας. Το λάθος είναι πως δεν έγινε νωρίτερα αυτή η αλλαγή.
Τον Βιάνα και εάν νιώθει δικαιωμένος επειδή είναι επιλογή του: Καταρχήν δεν είναι δικοί μου παίκτες να τους έχω... σπίτι μου. Εγώ κάνει προτάσεις και μετά κάνω το καλύτερο δυνατό για το υλικό. Όταν πρόκειται για παίκτες τόσο νέους όπως ο Βιάνα και ο Ρέτσος ξέρουμε πως έχουν ποιότητα και ικανότητες αλλά δεν έχουν εμπειρία. Πάντα υπάρχει ρίσκο λόγω απειρίας τους. Το θέμα είναι εάν συνεχίσει ο προπονητής να τους στηρίζει για να βελτιωθεί. Το ίδιο θα συνεχίζω να κάνω με Βιάνα, Ρέτσο, Μανθάτη και Ανδρούτσο. Να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε ευκαιρίες.
Τα κρίσιμα γκολ του Καρντόσο και τον ευχάριστο αυτόν... πονοκέφαλο λόγω Ιντέγε: Είναι πολύ ευχάριστο για έναν προπονητή να έχει επιλογές και λύσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για Καρντόσο και Ιντέγε. Ο Νιγηριανός έχει παίξει πιο πολύ. Επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες. Και οι 2 βοηθάνε πολύ και αμυντικά και ενώ δεν φαίνεται. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε και τους 2 στο ρόστερ. 
 
gazzetta.gr
 
Διαβάστηκε 2408 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 18:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.