Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 18:52

«Ίντριγκα στο Ιόνιο» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του Τζίμμυ Κορίνη «Ίντριγκα στο Ιόνιο»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

7297_MET_INTRIGA F_spread outline

Όταν πράκτορες της CIA συγκρούονται στο Ιόνιο με μια συμμορία που προσπαθεί να προωθήσει ένα ύποπτο φορτίο στη Συρία, ένας μικροκακοποιός βρίσκεται αναπάντεχα μ’ έναν φόνο στην πλάτη του και μια μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει λύτρα για να το επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Μια όμορφη 17χρονη κοπέλα πέφτει θύμα της γοητείας του και βρίσκεται μπλεγμένη σε μια απίστευτη περιπέτεια. Mια μητέρα ζει ώρες αγωνίας διαπιστώνοντας ότι η κόρη της κάνει το ίδιο σφάλμα που είχε κάνει κι εκείνη στην ίδια ηλικία κι ένας σκληροτράχηλος και κυνικός δημοσιογράφος παίζει κορόνα γράμματα την καριέρα του, αλλά και την ίδια του την υπόσταση, προκειμένου να σώσει από θανάσιμο κίνδυνο τη νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του, να παραδώσει στη δικαιοσύνη μια ομάδα αδίστακτων κακοποιών και να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία που, άθελά του, είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Ο Τζίμμυ Κορίνης είδε δημοσιευμένο το πρώτο του noir διήγημα σε λογοτεχνικό περιοδικό της εποχής σε ηλικία 11 ετών. Στα 14 πούλησε το πρώτο του «γουέστερν» σε γνωστό μικροεκδότη, στα 16 έγραφε κάθε δεύτερη εβδομάδα το αστυνομικό διήγημα της εφημερίδας Εμπρός, στα 17 ανέλαβε να γράφει 50 σελίδες (το μισό περιεχόμενο) την εβδομάδα στο θρυλικό περιοδικό Μάσκα, στα 21 ανέλαβε να γράφει 50 σελίδες την εβδομάδα στο περιοδικό Μυστήριο και στα 26 ανέλαβε τη διεύθυνση της Μάσκας, πόστο που κράτησε επί 11 χρόνια. Στα 36, αφού είχε γράψει και σκηνοθετήσει το πρώτο «αστυνομικό» σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης (Ο δολοφόνος που έκλαιγε) σε 13 επεισόδια, ένα δεύτερο noir σίριαλ (Το μαύρο κλειδί) σε 12 επεισόδια και μια σειρά αυτοτελών «αστυνομικών» υποθέσεων (Ποιος είναι ο ένοχος) σε 24 αυτοτελείς ιστορίες. Αυτοεξορίστηκε στην Αγγλία, όπου συνέχισε τη συγγραφή του είδους που λάτρευε από τα γεννοφάσκια του και το κυνήγι ενός ονείρου που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα μέχρι σήμερα.

Διαβάστηκε 2337 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.