Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 18:01

«Πρακτορείο γονιών» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Κέδρος, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του David Baddiel “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΟΝΙΩΝ”
Διάλεξε τους τέλειους γονείς
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
Εικονογράφηση: Τζιμ Φιλντ

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΟΝΙΩΝ
Διάλεξε τους τέλειους γονείς

baddiel_praktoreio_goniwn

«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!» είπε ο Μπάρι για τρίτη φορά. Και, ξαφνικά, το δωμάτιό του άρχισε να τρέμει.
Ο Μπάρι σιχαίνεται το όνομά του. Μάλιστα αυτός είναι ο λόγος νούμερο 2 στη λίστα των πραγμάτων για τα οποία κατηγορεί τους γονείς του μετά το νούμερο 1, ότι είναι βαρετοί, και πριν από το νούμερο 3, ότι είναι συνέχεια κουρασμένοι.
Να όμως που υπάρχει ένας κόσμος, όχι και τόσο μακρινός, όπου τα παιδιά επιλέγουν τους γονείς τους. Ναι, ναι, απίστευτο κι όμως αληθινό, τα ίδια τα παιδιά πηγαίνουν στο Πρακτορείο Γονιών και διαλέγουν ποιους θα έχουν γονείς. Τέλειο, ε; Λες και το όνειρο του Μπάρι γίνεται πραγματικότητα.
Είναι όμως πράγματι τόσο εύκολο να βρεις τους τέλειους γονείς;
Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει στη ζωή μου! – Τομ, 11 χρονών

Ο Ντέιβιντ Μπαντίελ είναι κωμικός, παρουσιαστής πολυάριθμων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών και συγγραφέας. Το Πρακτορείο Γονιών είναι το πρώτο του μυθιστόρημα για παιδιά. Έγινε αμέσως μπεστ σέλερ, πρόκειται να εκδοθεί σε 23 γλώσσες και κέρδισε το βραβείο του πιο ξεκαρδιστικού βιβλίου της χρονιάς (Laugh Out Loud Awards) για παιδιά 9 έως 13 ετών.
Ο Ντέιβιντ ζει στο Λονδίνο με την οικογένειά του. Ελπίζει ότι τα δικά του παιδιά δε θα απευθυνθούν σύντομα στο Πρακτορείο Γονιών.

Διαβάστηκε 2769 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.