Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 23:20

Νέο Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Πατρών με «άρωμα» από Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Πατρών, οι οποίες και διενεργήθηκαν στην Πάτρα στις 31/5/2015, ο Συμβολαιογράφος Αγρινίου Σπύρος Νικ. Ρούσσης, κατερχόμενος για πρώτη φορά υποψήφιος για την εκλογή των μελών του ως άνω Διοικητικού Συμβουλίου, ανεδείχθη δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, συγκεντρώνοντας την προτίμηση Συμβολαιογράφων από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σπύρος Ρούσσης, διατελέσας, ήδη, επί τριετία, Συμβολαιογράφος Σολλίου, με έδρα το Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, όπου παράλληλα άσκησε και καθήκοντα Υποθηκοφύλακα στο κατά τόπο Υποθηκοφυλακείο, εδώ και ένα χρόνο ασκεί, πλέον συμβολαιογραφικά καθήκοντα στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Αγρινίου, με έδρα το Αγρίνιο, όπου και διατηρεί το γραφείο του επί της οδού Ι. Σταΐκου, αριθμός 21, κατέχων, μάλιστα το αρχείο του συνταξιοδοτηθέντος Συμβολαιογράφου Αγρινίου Σπύρου Γκάτση.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2628 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.