Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 01:37

Σε ποιες χώρες ζουν οι ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο; Δείτε ποιες είναι οι 15 πρώτες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ποιες από τις 195 χώρες που υπάρχουν στον κόσμο, πιστεύετε, ότι βρίσκονται οι πιο όμορφες γυναίκες; Σίγουρα, οι απαντήσεις του καθενός θα είναι πολύ διαφορετικές, αφού ο καθένας από εμάς έχει την δική του άποψη για τι είναι όμορφο και τι όχι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, υπάρχουν κάποιες χώρες, που είναι γεμάτες με όμορφες γυναίκες.

15. Φιλιππίνες

Οι μελαχρινές καλλονές από τις Φιλιππίνες είναι δεύτερες στον κόσμο για τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων στα καλλιστεία.

1

2

14. Ηνωμένο Βασίλειο

Οι Αγγλίδες θεωρούνται ελκυστικές και έξυπνες, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και καλό γούστο, όσον αφορά την μόδα. Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείται κορυφαίο στην παραγωγή μοντέλων αυτή την στιγμή.

3

4

13. Αυστραλία

Η εξωστρεφής και διασκεδαστική προσωπικότητα των γυναικών από την Αυστραλία τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές. Η εμφάνισή τους ποικίλει από πολύ ξανθιές έως τολμηρές μελαχρινές.

5

6

12. Αμερική

Η Αμερική δεν είναι μόνο η πιο ισχυρή χώρα του πλανήτη, αλλά και ένα μέρος με γυναίκες με φυσική ομορφιά. Οι γυναίκες στην Αμερική έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ανεξάρτητες. Επίσης, είναι φιλικές και ξέρουν πως να προσέχουν την εμφάνιση και την υγεία τους.

7

8

11. Καναδάς

Ο Καναδάς είναι γεμάτος με όμορφες γυναίκες από διαφορετικούς πολιτισμούς και αυτό ακριβώς τις κάνει εξαιρετικά ελκυστικές.

9

10

10. Ολλανδία

Οι περισσότερες γυναίκες στην Ολλανδία είναι ψηλές και ξανθιές.

11

12

9. Ιταλία

Οι Ιταλίδες χαρακτηρίζονται από κομψότητα.  Έχουν αυτοπεποίθηση, καλό γούστο και τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους. Οι περισσότερες έχουν υπέροχα καστανά μάτια.

13

14

8. Βενεζουέλα

Η Βενεζουέλα έχει πολλές όμορφες γυναίκες και έχει κατακτήσει πολλές φορές τίτλους σε καλλιστεία. Τα υπέροχα σώματα, τα μακριά μαλλιά και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

15

16

7. Ρωσία

Είναι γνωστό, ότι μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο κατάγονται από την Ρωσία. Είναι έξυπνες και έχουν αυτοπεποίθηση. Συνήθως, είναι ξανθιές με γαλάζια μάτια.

17

18

6. Κολομβία

Οι γυναίκες στην Κολομβία έχουν φυσικά σκούρα μαλλιά και δέρμα. Η τρυφερή φύση τους και η καλή ανατροφή από την οικογένειά τους είναι τα χαρακτηριστικά, που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

19

20

5. Αργεντινή

Η Αργεντινή είναι γνωστή για τις γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες, που ξέρουν να φροντίζουν τον εαυτό τους.

21

22

4. Δανία

Οι γυναίκες στην Δανία είναι φιλόδοξες και έχουν στόχους. Επίσης, η εμφάνισή τους είναι εντυπωσιακή με τα φυσικά ξανθά μαλλιά να ξεχωρίζουν.

23

3. Ουκρανία

Οι γυναίκες από την Ουκρανία μοιάζουν πολύ με τις Ρωσίδες. Η εμφάνισή τους είναι αψεγάδιαστη.

25

26

2. Βραζιλία

Η Βραζιλία είναι από τις χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Πολλά γνωστά μοντέλα κατάγονται από την Βραζιλία.

27

28

1. Σουηδία

Οι γυναίκες στην Σουηδία εκτός από αψεγάδιαστη εμφάνιση έχουν και αυτοπεποίθηση. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός μιας υπέροχης εμφάνισης και μιας γοητευτικής προσωπικότητας.

29

30

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 4538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.