Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 22:43

Σε λίγες μέρες και η δεύτερη προκήρυξη του ΟΑΕΔ για 16.415 προσλήψεις σε υπουργεία και περιφέρειες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι την Παρασκευή, πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.

Σε υπουργεία και στους εποπτευόμενους φορείς κατανέμονται 16.415 θέσεις για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ.

Η κατανομή έχει ως εξής:

Οι θέσεις απασχόλησης, ύστερα από διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε με τους αρμόδιους φορείς, με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, κατανέμονται ως εξής:

— 16.415 θέσεις κατανέμονται στα υπουργεία και στους εποπτευόμενους φορείς. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν στα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού, Υγείας και Εργασίας.

— 3.500 θέσεις κατανέμονται στις Περιφέρειες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 280 θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 180 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, 300 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 220 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 300 στην Περιφέρεια Ηπείρου, 440 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, 180 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, 550 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 300 στην Περιφέρεια Κρήτης, 200 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, 270 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και 280 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

— 470 θέσεις κατανέμονται στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, 60 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας-Θεσσαλίας, 40 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 70 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και 150 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιοποίηση της προκήρυξης θα σημάνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, η οποία είναι υποχρεωτική, για να γίνει η τελική επιλογή των δικαιούχων.

Δείτε την κατανομή στις Περιφέρειες ΕΔΩ.

Δείτε την κατανομή στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις ΕΔΩ.

www.aftodioikisi.gr

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1674 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.