Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 02:02

Anastasia Kvitko: Από την Ρωσία με ... αγάπη (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Anastasia Kvitko, είναι πληθωρικό μοντέλο από την Ρωσία και χαρακτηρίζεται από τα ρώσικα media ως η απάντηση της Μόσχας στην Kim Kardashian.

Η πληθωρική Ρωσίδα από το Καλίνινγκραντ της Ρωσίας ξεκίνησε τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις στα 17 ενώ όπως λέει τότε ήταν που κάποιοι άρχισαν να την συγκρίνουν με την διάσημη αμερικανίδα τηλεπερσόνα.

Το 22χρονο πλέον μοντέλο δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media ενώ μετράει ήδη 4,9 εκατομμύρια followers.

rmodkim2

Όσο για αυτούς που ισχυρίζονται ότι μιμείται την Kim, εκείνη απαντά ότι είναι πολύ καλύτερη από τη διάσημη τηλεπερσόνα και ότι τρώει τη σκόνη της.

«Το σώμα μου είναι γυμνασμένο και δεν έχω κάνει καμία πλαστική, ενώ όλος ο κόσμος ξέρει ότι εκείνη έχει "πειράξει" τα οπίσθιά της».

rmodkim3

Τέλος η πληθωρική Kvitko είπε ότι στο παρελθόν πολλά πρακτορεία μοντέλων την έχουν απορρίψει γιατί την θεωρούσαν χοντρή όμως εκείνη θεωρεί ότι οι καμπύλες της είναι το σήμα κατατεθέν της και δεν κοιτάζει πια πίσω.

rmodkim4rmodkim5rmodkim6

Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim

ttp://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 6556 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.