Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:38 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 23:39

Το θαύμα της ζωής: Από τη σύλληψη στη γέννηση (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από τη σύλληψη και τη γέννηση; Το παρακάτω βίντεο μας αποδεικνύει πως μεγαλύτερο θαύμα από αυτό απλά δεν υπάρχει, επιβεβαιώνοντας το θαύμα της ζωής.

Από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση, αυτό το βίντεο animation του Silvio Falcinelli , με το πρωτότυπο soundtrack των Hans Zimmer & Lisa Gerrard μας πλημμυρίζει συναισθήματα και μας αποδεκνύει την μυστηριακή ομορφιά της σύλληψης και της γέννησης ενός βρέφους.

Απίστευτες εικόνες μας δείχνουν τη δαιδαλώδη διαδρομή των σπερματοζωαρίων μέσα στο γυναικείο κόλπο, τη γονιμοποίηση του ωαρίου που ανοίγει για να υποδεχτεί το «εκλεκτό» σπερματοζωάριο και μόνο αλλά και την πορεία του γονιμοποιημένου ωαρίου που «κατασκηνώνει» στο ενδομήτριο. Στη συνέχεια παρακολουθούμε καρέ-καρέ τα στάδια ανάπτυξης ενός εμβρύου μέχρι και τη στιγμή της γέννησής του, το μεγαλύτερο από όλα τα θαύματα!

Η εικόνα μιλά από μόνη της! Δες το βίντεο και ζήσε το θαύμα της ζωής!

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.