Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 17:49

Απολαυστικό βίντεο: Ο Tom Cruise ξαναπαίζει όλους τους ρόλους της καριέρας του με τον James Corden!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Καλεσμένος στο «The Late Late Show» του James Corden ήταν ο Tom Cruise με αφορμή την πρεμιέρα του σίκουελ της περιπέτειας «Τζακ Ρίτσερ».

Ο διάσημος ηθοποιός ωστόσο δεν μίλησε μόνο για τη νέα του ταινία αλλά μαζί με τον παρουσιαστή χάρισαν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου όταν μαζί ξαναέπαιξαν ζωντανά τους  πιο εμβληματικούς ρόλους του Cruise.

Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, ο Tom Cruise αναπαρέστησε σκηνές από την πολυετή καριέρα του: από το «Top Gun» και τον «Άνθρωπο της βροχής» μέχρι τα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» και το «Ζήτημα Τιμής». Μαζί με τον Corden άλλαζαν περούκες και κοστούμια με καταιγιστικό ρυθμό.

Μέσα σε 9 λεπτά, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι και πόσο δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του!

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 2358 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.