Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:22 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 23:01

Η εκδήλωση 1ου Ειδικού Δημοτικού (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια όμορφη και «πολύχρωμη» εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. 

Κι ήταν όλοι εκεί… Μικροί, μεγάλοι, φορείς και άρχοντες της πόλης, συμμετείχαν όλοι στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου. Χρώματα, μουσική, χορός, κίνηση έκαναν τους παρεβρισκομένους να χειροκροτούν και να θαυμάζουν τους μικρούς ήρωες οι οποίοι έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή. 

28Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Καλαντζής, ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα του έργου που κάνουν γονείς και εκπαιδευτικοί.  «Προσωπικά θεωρώ πως ήταν η καλύτερη σχολική εορτή στην οποία έχω πάει. Πολλά μπράβο αξίζουν στους διοργανωτές και ειδικότερα στα ίδια τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου», είπε κλείνοντας τον λόγο του ο κ. Καλαντζής.

13

34


Ο διευθυντής του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κ. Νίκος Δεληγιάννης δήλωσε στοagrinioreport.com:

«Σήμερα το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου πραγματοποίησε σε συνεργασία με το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγρινίου την γιορτή λήξης για το καλοκαίρι. Είναι μια γιορτή που περιλαμβάνει δρώμενα σχετικά με την βελτίωση των σχέσεων των μαθητών, το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την γνωριμία με την πόλη και τη γειτονιά. Είναι μια εκδήλωση που μας τιμά γιατί μέσα από αυτή την εκδήλωση φαίνεται ο σεβασμός και η αλληλεγγύη που επιδεικνύουν όλοι οι κοινωνικοί φορείς και η πόλη. Να ευχαριστήσω πρώτιστα την δημοτική αρχή και ειδικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις δομές Υγείας και Πρόνοιας του δήμου Αγρινίου, επίσης τους εθελοντές, τον Ερυθρό Σταυρό και τον Σύλλογο «Η Παναγία η Παραμυθία» για την συνδρομή τους.  Ακόμη, να ευχαριστήσω το 16ο Δημοτικό Σχολείο και τα παιδιά από τις Ρίζες που συμμετέχουν σήμερα με το χορευτικό τους στη γιορτή και, τέλος, τα σχολεία με τα οποία συνυπάρχουμε το 9ο Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Νηπιαγωγείο. Ο δείκτης πολιτισμού έγκειται και στο πως αντιμετωπίζουμε τους αδύναμους και τους ανήμπορους ανθρώπους, ας ξεκινήσουμε το Σεπτέμβριο με όλο το προσωπικό και με δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο έργο».

33

32

31

20

21

23

25

10

19

18

16

15

4

11

12

14

2

9

8

7

5

3

17

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 3862 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.