Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 18:57

Σάρωσε τα βραβεία ο Όμιλος Αϋφαντή στην έκθεση Meat Days

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο όμιλος Αϋφαντή συμμετείχε στην 5η πανελλήνια οργανοληπτική αξιολόγηση Ελληνικών προϊόντων κρέατος και κρεατοσκευασμάτων που πραγματοποιήθηκε στις 1 Οκτωβρίου στα πλαίσια της έκθεσης ΜEAT DAYS.

Στη Meat Days που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο ΜETROPOLITAN EXPO συμμετείχαν παραγωγοί από όλη την Ελλάδα ενώ τα προϊόντα τους αξιολογήθηκαν σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, όχι μόνο με γνώμονα τη γεύση, αλλά και για το άρωμα, την εμφάνιση, τη σύσταση, το χρώμα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά τους.

epi-ayfantis-logo

Ο όμιλος Αϋφαντή συμμετείχε με μία σειρά εκλεκτών προϊόντων αποκομίζοντας για ακόμη μία χρονιά τα περισσότερα χρυσά βραβεία και αποσπώντας τις θετικότερες κριτικές γευσιγνωστών από όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά τα προϊόντα τα οποία βραβεύτηκαν με χρυσό βραβείο ποιότητας ήταν ο γύρος κοτόπουλο, το χοιρινό σουβλάκι, το παριζάκι, το καπνιστό ψαρονέφρι και ο καβουρμάς μόσχου. Με αργυρό βραβείο ποιότητας τα λουκάνικά του χωριού, τα παραδοσιακά λουκάνικα και ο χοιρινός γύρος. Με χάλκινο το κεμπάπ και η σπάλα γεμιστή με πιπεριά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος συμμετείχε με δέκα προϊόντα και βραβεύτηκαν όλα.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν για τον όμιλο Αϋφαντή μια ακόμη επιβράβευση αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλονται καθημερινά από όλο το έμψυχο δυναμικό για εκλεκτά, γευστικά, υψηλής διατροφικής αξίας ποιοτικά προϊόντα.

Η μεγαλύτερη ,όμως, επιβράβευση για τον όμιλο ΑΫΦΑΝΤΗ είναι σαφώς η καθημερινή προτίμηση και εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1647 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.