Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:39 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 23:04

Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεπέρασε τις προβλέψεις η προσέλευση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες αιμοδοσίες του 2015, το Σάββατο 21-3-2015 και 30-5-15, που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Θέρμου και Περιχώρων, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, αφού προσήλθαν συνολικά 97 αιμοδότες και  συγκεντρώθηκαν συνολικά 82 μονάδες αίματος.

Αρκετοί αιμοδότες ήρθαν για πρώτη φορά, πράγμα που δείχνει ότι διαδίδεται, αργά και σταθερά, το πνεύμα της Εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ανακοίνωση του προέδρου του συλλόγου αναφέρει:

Η ομάδα της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, αποτελούμενη από τους γιατρούς Δήμητρα Λεμπούση,Σαπατζιώτη Χαρά , Φώτη Χρυσανθόπουλο , τις νοσηλεύτριες, Βάγια Παπατριανταφύλλου, Τζένη Αντωνοπούλου, Γιώτα Σπανού, Αγγελική Γιατρά, το νοσηλευτή Μαρίνο Πετρόπουλο και τον οδηγό του συνεργείου Λεωνίδα Καψή, ήταν άψογη, επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη διάδοση της Αιμοδοσίας με ενημέρωση των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμου με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των Τοπικών κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής και των μαθητών των σχολείων σε θέματα αιμοδοσίας και δωρεάς οργάνων σώματος.

Κώστας Φ.Μαραγιάννης

Φιλόλογος

Πρόεδρος του Συλλόγου

20150530_16544820150530_175956

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1880 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.