Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 23:01

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννενα (1-2), Τί δήλωσαν οι προπονητές (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματζουράκης: Χάσαμε την ψυχραιμία μας στην ισοφάριση

15

Στο καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης εστίασε στις δηλώσεις του ο Γ. Ματζουράκης καθώς τόνισε ότι από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να χάσει και το παιχνίδι ενώ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα: Αναλυτικά:

« Είχαμε ένα κακό και άδικο αποτέλεσμα. Η δουλειά των παικτών δεν ήταν για ήττα μιας και εμείς ήμασταν η ομάδα για τη νίκη ιδιαίτερα με πάθος στο πρώτο μέρος αλλά και στην αρχή του δευτέρου. Δυστυχώς ένα λάθος μαρκάρισμα σε ένα κόρνερ έφερε την ισοφάριση και από εκεί και πέρα χάσαμε την ηρεμία μας, έγιναν κάποια λάθη και έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ».

Σε ερωτήσεις που του τέθηκαν απάντησε:

Για τη συμμετοχή του Μαρκόβσκι μαζί με τον Τομανέ στην ενδεκάδα και το τι προσφέρει στην ομάδα:

« Πάντοτε σε ένα παιχνίδι πρέπει να δώσεις ισορροπία στη χημεία της ομάδας. Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα πάρα πολύ ψηλή και έπρεπε να ελέγξουμε τις στατικές φάσεις και τις ελέγξαμε τις περισσότερες. Προσπαθήσαμε επιθετικά, παίζαμε με μια καλή ομάδα και βγάλαμε επιθέσεις».

Για το ότι η ομάδα δεν πάτησε περιοχή:

« Όταν δε σε αφήνει ο αντίπαλος που έχει μια καλή ομάδα… Την τέταρτη αγωνιστική σας είχα πει ότι αυτό το πρωτάθλημα έχει ομάδες ισορροπημένες και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δοκιμάσαμε και έτσι ήρθε και το γκολ, με σουτ έξω από την περιοχή».

Σε ερώτηση του AGRINIONEWS.gr για την άμυνα που από δυνατό σημείο τείνει να εξελιχθεί σε Αχίλλειο φτέρνα (πέντε γκολ στα τρία τελευταία ματς), και για τις πολλές φάσεις που έφαγε η ομάδα χτυπώντας ο αντίπαλος από τον άξονα είπε:

« Θα έλεγα ότι ο αρχηγός μας ο Κούσας ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες. Είχαμε ορισμένες φάσεις (σ.σ. δεχθήκαμε), το ξέραμε, αυτό ήταν το παιχνίδι τους. Ορισμένες φάσεις παίχθηκαν μεταξύ τερματοφύλακά μας και της άμυνας αλλά δε νομίζω ότι ήρθε φάση για γκολ καθαρά από την οργάνωσή τους αλλά από αντεπίθεση. Όταν μια ομάδα είναι ψηλά γιατί θέλει να πιέσει τον αντίπαλο, θα βγουν και αντεπιθέσεις. Όσον αφορά την οργάνωση, δε νομίζω ότι η άμυνά μας δεν είναι οργανωμένη, απλά ήταν ένα – δυο παίκτες μας σε κακή μέρα. Κακή μέρα δε σημαίνει ντεφορμάρισμα. Άνθρωποι είμαστε. Στον καθένα μπορεί να συμβεί αυτό».

Για την εικόνα που του άφησε ο Πας και τις ομοιότητες που είχε το σημερινό με το περσινό ματς στο Αγρίνιο όπου ξανά ο Πας έκανε ευκαιρίες αλλά τελικά έχασε το παιχνίδι ενώ φέτος κέρδισε:

« Είναι μια ομάδα με ομοιογένεια. Επτά – οκτώ χρόνια παίζουν μαζί. Προσπαθούν και φέρνουν αποτελέσματα. Είναι μια καλή ομάδα, μια δύσκολη ομάδα για οποιονδήποτε. Βασίζονται πολύ σε στατικές φάσεις γιατί έχουν ψηλούς παίκτες και αυτό πρέπει να το λάβεις υπ’ όψιν. Στο γκολ της ισοφάρισης χάσαμε την ψυχραιμία μας. Η ομάδα μας ήθελε πάρα πολύ να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν για ήττα αλλά ούτε μπορώ να σας πείσω. Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Ηρεμία. Όπως χάσαμε σήμερα εδώ θα πάρουμε αποτέλεσμα έξω. Έχουμε μια καλή ομάδα και συνεχίζουμε».

Π.Κ. 

agrinionewsgr

Πετράκης: «Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, ούτε Λέστερ»

Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη σημασία της νίκης του ΠΑΣ επί του Παναιτωλικού, ωστόσο θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του δεν έγινε ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Λέστερ.

«Σήμερα πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες, όνειρα και είναι οργανωμένη. Σε συνδυασμό με το ότι γυρίσαμε το ματς, όλα αυτά ανεβάζουν τη δυσκολία που είχαμε και δείχνουν ότι πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία, την ψυχή, τη θέληση, τη συγκέντρωση και την πειθαρχία», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ και συνέχισε:


«Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ, δώσαμε λύσεις σ’ αυτό το πρόβλημα και με το παιχνίδι που επιχειρήσαμε είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα και ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο από στημένα και περιφερειακά σουτ».

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΣ, σημείωσε: «Το είπα ότι όλα τα μέλη που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ κάνουν πολύ καλά τη δουλειά. Έχουμε καλό γυμναστή και γυμναστή τερματοφυλάκων. Ο Περιστερίδης και ο Πασχαλάκης δεν είχαν πολλά παιχνίδια, όλα αυτά απαιτούν δουλειά, δεν υπάρχουν μυστικά».

Για τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη επί του Παναιτωλικού ανέφερε: «Η θέληση και η νοοτροπία και βοήθησε και ο Μαμπουλού. Όλα κρίνονται στην ισορροπία. Δεν χάσαμε την εικόνα μας. Κάναμε καλό ματς».

Για το αν ο ΠΑΣ προβάρει το ευρωπαϊκό του κοστούμι μετά τη νίκη στο Αγρίνιο, τόνισε: «Είμαστε ακόμα στην 6η αγωνιστική για μας, 7η για τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να φτάσεις κάπου και ακόμα πιο δύσκολο να διατηρηθείς. Δεν ψηλώσαμε ξαφνικά. Το ξέρουν οι παίκτες και δεν πρέπει να χάσουμε την ηρεμία μας».

Για το αν αισθάνεται ότι φέτος έχει λύσεις από τον πάγκο που του δίνουν νίκες: «Μου δίνετε την ευκαιρία να σας πω ότι η διαφορά δεν είναι ότι δεν είχαμε λύσεις τα προηγούμενα χρόνια. Η διαφορά μας είναι ότι οι ρολίστες έγιναν πρωταγωνιστές. Τα παιδιά που απαρτίζανε σήμερα την ενδεκάδα δεν ήταν πρωταγωνιστές πέρυσι. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Πόσο δουλεύουμε και πόσο εξελισσόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος που συμβαίνει αυτό που εσείς αποτιμάτε».

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά τη νίκη: «Είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς».

Για το αν ο ΠΑΣ πάει να γίνει Λέστερ της Ελλάδας: «Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, μόνο ζημιά θα μας κάνει, ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, ούτε Λέστερ. Δύσκολα χτίζεις, εύκολα το χαλάς, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, θα δούμε που θα μας πάει αυτό».

novasports.gr

Δείτε τις δηλώσεις και στο βίντεο απο το AgrinioTV

 

Διαβάστηκε 2085 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 22:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.