Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 18:21

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτή η μουσική διώχνει το άγχος κατά 65% (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Αν έχεις μία από αυτές τις δύσκολες ημέρες που το άγχος σου, ακόμα και αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, χτυπάει κόκκινο, η Mindlab International, μία εταιρεία που εξειδικεύεται στο neuromarketing κυκλοφόρησε μία λίστα με εκείνα τα τραγούδια που θα σε βοηθήσουν να το καταπολεμήσεις.
Η εταιρεία κατέληξε στη λίστα με τα πιο αγχολυτικά τραγούδια έπειτα από μία έρευνα στην οποία ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να λύσουν ένα δύσκολο παζλ ενώ ταυτόχρονα ακούν μουσική.
Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συνέλεξαν από τους αισθητήρες, οι ερευνητές μέτρησαν τις αλλαγές στην καρδιακή συχνότητα, την αρτηριακή πίεση και την αναπνοή τους. Αν και η Minslab δεν έκανε σαφές πόσα τραγούδια χρησιμοποίησε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το « Weightless» από Marconi Union ήτα εκείνο που κατέληξε την κορυφή μειώνοντας το άγχος κατά 65%.
 
 
 
Διαβάστηκε 22141 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 11:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.