Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:27 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 00:54

Αν θέλετε να γυρίσετε τον κόσμο τώρα μπορείτε να... πάρετε και το σπίτι σας μαζί (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Εκείνοι που θέλουν στα ταξίδια τους να απολαμβάνουν τις ανέσεις του σπιτιού τους έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνδυάσουν και την περιπέτεια του ταξιδιού και τη βολή του σπιτιού, αγοράζοντας ένα σπίτι που… μπορούν να το πάρουν μαζί τους.
 
Αυτή είναι η πρόταση της εσθονικής εταιρείας Kodasema, η οποία λανσάρει το σπίτι που εύκολα διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη και επανασυναρμολογείται σε μόλις 4 ώρες.
 
Πρόκειται για το σπίτι Koda που είναι κατά κύριο λόγο φτιαγμένο από τσιμέντο αλλά τα εργοστασιακά μέρη του μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν.
 
Στην πλήρη ανάπτυξή του το σπίτι έχει εμβαδό 25 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο. Για όποιον θέλει περισσότερο χώρο, διατίθενται προς πώληση επιπλέον μονάδες που προστίθενται στη βασική κατασκευή.
 
Για το στήσιμο του σπιτιού τα μόνα απαραίτητα είναι υποδοχές παροχής νερού, ηλεκτρικού και αποχέτευσης ενώ το σπίτι είναι απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον. Στην οροφή είναι εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ κι έτσι παράγει περισσότερη ενέργεια από όση χρησιμοποιεί.
 
Το σπίτι προγραμματίζεται να πωλείται μόνο στην Εσθονία με αντίτιμο 95.000 δολάρια.
 
bedroom2
 
bedroom3
 
bedroom4
 
bedroom5
 
bedroom1
 
 

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2328 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.