Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:01 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 10:21

Τα επτά θαύματα της αρχαίας Ελλάδας [βίντεο]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ελλάδα, μια χώρα όπου η ομορφιά και το φως κυριαρχούν. Εδώ, η επιστήμη, η τέχνη και η έμπνευση των Θεών ενώθηκαν για να δημιουργηθούν κάποια από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά έργα του κόσμου.
 
Οι αρχαίοι Έλληνες έκτισαν τα πρώτα θέατρα, θέσπισαν τα πρώτα αθλητικά γεγονότα και λάτρεψαν τους θεούς τους στα πιο εντυπωσιακά τέμπλα που χτίστηκαν ποτέ. Από τα προϊστορικά παλάτια ως τα επιβλητικά σύμβολα της νίκης, αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζει τα επτά θαύματα της Αρχαίας Ελλάδας.
 
Αναβιώνοντας πραγματικές εικόνες αυτού του εκπληκτικού πολιτισμού θα μάθουμε πως και γιατί αυτά τα αρχιτεκτονικά θαύματα καταφέρνουν να κερδίσουν τον θαυμασμό του κόσμου μέχρι και σήμερα. Την περιγραφή μας θα εμπλουτίσουν ιστορίες και μύθοι γύρω από τους ανθρώπους που σχεδίασαν, επέβλεψαν και συμμετείχαν στην κατασκευή τους.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  
Διαβάστηκε 2867 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 13:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα