Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:40 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 00:58

Θεολογικό Συνέδριο στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Β΄Θεολογικού Συνεδρίου με γενικό θέμα «Θέματα Εκκλησιολογίας», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, με την ευκαιρία της εορτής του αγίου Ιεροθέου Α΄Επισκόπου Αθηνών.

Στο Συνέδριο προήδρευσε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος και τον λόγο έλαβαν δόκιμοι θεολόγοι και αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, οι οποίοι ανάπτυξαν βασικά θέματα Εκκλησιολογίας.

Σε σύντομο χαιρετισμό της στο συνέδριο, η αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ένα Θεολογικό Συνέδριο τούτου του επιπέδου, σαν αυτό που μπορεί να διοργανώσει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, στις μέρες μας αποκτά και έναν ποιμαντικό, έναν καθοδηγητικό χαρακτήρα. Ο Μητροπολίτης μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι εκτός από ευρυμαθής επιστήμονας είναι και θρησκευτικός ηγέτης που αποφεύγει τις ακρότητες, πράγμα καίριο σε μια εποχή που θριαμβεύουν ο λαϊκισμός και οι ιδεοληψίες»

Διαβάστηκε 1084 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.