Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:44 πμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 15:41

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 0-0

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή, ο Παναιτωλικός είχε τις μεγάλες φάσεις με τον Ουάρντα και τον Μαρκόφσκι, αλλά τελικά το 0-0... σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα Χανιά!

Ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές τα Χανιά. Ακόμα και στις αρχές Οκτώβρη, ο καιρός είναι εξαιρετικός. Έτσι λοιπόν, στο γήπεδο των Περιβολίων ο κόσμος ήταν λίγος για το Πλατανιάς – Παναιτωλικός. Προτίμησε βλέπετε μια βόλτα και έναν καφέ...

Και πολύ καλά έκανε! Το ίδιο θα σκέφτονται ότι έπρεπε να κάνουν και όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες. Το θέαμα ήταν μέτριο προς κακό, ειδικά στο πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες ήθελαν πρώτα το μηδέν και το έδειξαν. Ο Πλατανιάς ναι, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Παναιτωλικός αντίστοιχα στο δεύτερο. Τελικά το 0-0 δεν άλλαξε και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.

 

Οι μεν γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι (όχι και στην κορυφή όμως), ενώ οι φιλοξενούμενοι τρίτο σερί ματς δεν δέχονται γκολ και συνεχίζουν να παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο.

Έτσι έπαιξαν

 

Ο Πλατανιάς για ακόμα ένα ματς παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Αλλαγές ο Παράσχος δεν έκανε και έτσι είχαμε τον Σωτηρίου στο τέρμα, τον Βάντερσον αριστερό μπακ και τον Αποστολόπουλο δεξιό. Στα στόπερ βρέθηκαν ο Μπανανά και ο Καρυπίδης, αμυντικοί μέσοι ήταν ο Γκνιάτιτς και ο Στανισάβλιεβιτς, δεκάρι ο Μουνάφο στις πτέρυγες οι Μανούσος και Μενδρινός και στην κορυφή ο Γιακουμάκης.

Ένα 4-2-3-1 παρέταξε και ο Γιάννης Μαντζουράκης. Κυριακίδης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Ροντρίγκες, Κούσας οι κεντρικοί αμυντικοί, ο Τσοκάνης στα αριστερά, με τον Κλέσιο στα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή αμυντικοί μέσοι ήταν ο Μάκος με τον Μάρκος Πάουλο, ο Φερέιρα σε ρόλο επιτελικού, με τους Ουάρντα και Τομάνε στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης, επέστρεψε ο Μαρκόφσκι.

45 λεπτά σαν να μην έγιναν...

Τίποτα απολύτως δεν έχουμε να θυμόμαστε από το πρώτο μέρος στην Κρήτη. Ευτυχώς ο καιρός ήταν καλός στα Χανιά και ο κόσμος δεν είχε να αντιμετωπίσει και το κρύο. Μόνο το κακό θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες, με τον Πλατανιά ελαφρώς καλύτερο. Όμως οι ευκαιρίες των Μανούσου, Γιακουμάκη και Μπανανά δεν ανησύχησαν τον Κυριακίδη.

Άγγιξε το διπλό...

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμούς. Είναι αυτός που μπορεί να λέει μάλιστα πως αδικείται από το 0-0. Ο βαθμός φυσικά δεν τον... χάλασε, όμως αν κάποιος δει τις ευκαιρίες των Τομανέ, Ουάρντα και το τετ α τετ του Μαρκόφσκι στο φινάλε θα καταλάβει πως άξιζε και το διπλό.

Αντίθετα, ο Πλατανιάς, στο δεύτερο ημίχρονο δεν απείλησε. Είχε την κατοχή, αλλά οι επιθετικές του προσπάθειες ήταν άσχημες με αποτέλεσμα ο Κυριακίδης να έχει ένα εύκολο απόγευμα.

MAN OF THE MATCH: Κάποιος ποδοσφαιριστής που έκανε την διαφορά σε σημείο να πούμε ότι είναι ο MVP δεν υπήρξε... Ωστόσο επειδή κάποιον πρέπει να επιλέξουμε, θα βάλουμε τον Ουάρντα. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, δημιουργούσε απειλητικές καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ έχασε και μια καλή στιγμή στην επανάληψη.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Λεντέσμα πέρασε ως αλλαγή και έδειξε και πάλι καλά στοιχεία. Ήταν ικανός να κάνει την ζημιά με τις μπαλιές του και θα την είχε κάνει αν ήταν πιο προσεκτικός στο τελείωμά του ο Μαρκόφσκι.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Γιακουμάκης σε όλα τα παιχνίδια του Πλατανιά μέχρι σήμερα ήταν από τους καλύτερους της ομάδας. Σήμερα μαζί με την υπόλοιπη επιθετική γραμμή των γηπεδούχων ήταν σε μέτρια μέρα, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να μην είναι απειλητικοί.

Η ΓΚΑΦΑ: Σε ένα... νεκρό ματς από λάθη και άτυχες στιγμές, την χρεώνεται ο Μαρκόφσκι. Ο λόγος, το γεγονός πως στο 88' έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-0, μιας και το πλασέ του όταν βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρίου, δεν ήταν καλό.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κανένα πρόβλημα στον πειθαρχικό έλεγχο δεν είχε ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Τον βοήθησε και το παιχνίδι, το μόνο που μπορούμε να του χρεώσουμε είναι πως έβγαλε πολλές κάρτες με μερικές από αυτές να είναι υπερβολικές.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πλατανιάς. Παραμένει αήττητος, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα. Μπορεί να μην κέρδισε, όμως φάνηκε πως ήθελε πρώτα να κρατήσει το μηδέν και το κατάφερε.

Μόνο καλά στοιχεία έχουν να κρατήσουν από αυτό το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι. Θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το διπλό, όμως και το 0-0 τους έκανε. Γι' αυτό πήγαν και το πήραν. Δεύτερη σερί ισοπαλία με 0-0 και τρίτο ματς που δεν δέχονται γκολ. Δείχνουν πως μπορούν στη συνέχεια και σε πιο εύκολα ματς να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (65’ Στάθης), Μπανανά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (82’ Γουνδουλάκης), Μενδρινός, Μουνάφο (65’ Ντίνας), Γιακουμάκης, Μανούσος. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μάρκος Πάουλο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος (75’ Καμαβουάκα), Κλέσιο, Φερέιρα (58’ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουαρντά (87’ Ρότσα), Μαρκόβσκι. 

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 1556 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 21:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.