Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:21 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 20:07

Αγρίνιο: Κινητοποίηση των αγροτών την Παρασκευή στην Εφορία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας (ΟΑΣΑ) καλεί μικρούς και μεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής σε κινητοποίηση «ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση».

«Μόλις πέντε μήνες μετά την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νόμου-λαιμητόμου, η κυβέρνηση ‘μαζεύει’ όσα είχε παραχωρήσει με τις κινητοποιήσεις μας, αυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές για την Υγεία από το 2017 στο 6,95! Η αύξηση αυτή προστίθεται στην αύξηση εισφορών που προβλέπει ο ίδιος νόμος, όταν πάνω από το 50% των αγροτών αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους στον ΟΓΑ!» σημειώνει αρχικά η ΟΑΣΑ και υπογραμμίζει: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την φορολογική επιδρομή αφού για το εισόδημα του 2015 καλούμαστε να πληρώσουμε φόρο από το πρώτο ευρω με συντελεστή 13%, ενώ από του χρόνου ναι μεν θα ισχύει αφορολογητο όριο που πετύχαμε με σκληρό αγώνα το προηγούμενο διάστημα, όσοι όμως ξεπερνούν το όριο θα φορολογούνται με συντελεστή 20% που σταδιακά θα φτάσει στο 26%».

Η Ομοσπονδία κλείνει την ανακοίνωσή της με κάλεσμα προς όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους: «Όλοι στην κινητοποίηση του ΕΚΑ την Παρασκευή 30/9 και ώρα 10:30 στην Εφορία Αγρινίου!»

Διαβάστηκε 1779 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.